fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 laptobu açabildim ama elektirik almıyo alet. arkadaşın batarya da 1.30 saat gidiyo. bitiyo dolduruyom başka makinada sonra devam. teknolojiyi ben böle kullanıyom işte. hehey. bizim zamanımızda elektirik kabloluydu diye torunlarıma anlatacağım bi olay var artık yiğit özgürün bi karikatürü vardı onu koysanıza be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben de dün 17" crt ekran bugün de 3 GHZ bi PIV yaktım. yaa yaaa. yalnız hakkaten ekran gitti ya höff :/ cpu nasılsa müşterinin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bende bir anakart birde ekran kartı yakıcam yok mu artıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 neron romayı yakmıs bunlar neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yaratıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hangi karikatür bu ya bulamıyorm bir saattir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 serkan altuniğne de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar