Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Demin oyuna girdim mail gelmişti bakim kimden gelmiş diye adamın birisi mail atmış açımı açmıyımı diye merak ederken açim dedim mailde garip seyler yazıyordu "/account zart zurt filan diye acaba oyun içi mail ile acc hacklenme olasılıgı varmıdır? merak ettim şimdi huylandım bilgisi olan varsa söyleyebılırmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 mailbox'a yaklasman hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yani etkileniyormusun? Oyun içi mail ile böle birşey mümkün mü ya? Acayip kıllandım şimdi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bişey olmaz babacan. erkek adam öle herşeyden korkmaz. şarbonlu mektup olcak hali yokya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 neyse gm hemen ticket atmıstım ne olur olmaz diye geldi konustuk olmasına imkan yok dedi umursama fılan dedı neyse çok korktum :P Forumlara baktımda sanırım blizzard kaynaklı birşeymiş adam korkuyor valla sizlerede gelirse gm ye ticket atın ne olur olmaz diye cunku garip br mail kod seklinde / / filan yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Reis® said: bişey olmaz babacan. erkek adam öle herşeyden korkmaz. şarbonlu mektup olcak hali yokya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar