Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Demin oyuna girdim mail gelmişti bakim kimden gelmiş diye adamın birisi mail atmış açımı açmıyımı diye merak ederken açim dedim mailde garip seyler yazıyordu "/account zart zurt filan diye acaba oyun içi mail ile acc hacklenme olasılıgı varmıdır? merak ettim şimdi huylandım bilgisi olan varsa söyleyebılırmı acaba
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yani etkileniyormusun? Oyun içi mail ile böle birşey mümkün mü ya? Acayip kıllandım şimdi pff
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bişey olmaz babacan. erkek adam öle herşeyden korkmaz. şarbonlu mektup olcak hali yokya.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 neyse gm hemen ticket atmıstım ne olur olmaz diye geldi konustuk olmasına imkan yok dedi umursama fılan dedı neyse çok korktum :P Forumlara baktımda sanırım blizzard kaynaklı birşeymiş adam korkuyor valla sizlerede gelirse gm ye ticket atın ne olur olmaz diye cunku garip br mail kod seklinde / / filan yazıyordu
geffen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Reis® said: bişey olmaz babacan. erkek adam öle herşeyden korkmaz. şarbonlu mektup olcak hali yokya.
Öne çıkan mesajlar