Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bu aralar çılgınlar gibi sardım. the doors ve jimi tadında tavsiyeler istiyorum o dönemden. ya da tek tek aynı tarzda hit parçalar varsa onlar da olabilir. mini bi arşiv için diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 1. Deep Purple - Smoke On The Water (5:39) 2. Derek and the Dominos - Layla (original version) (7:06) 3. don mclean - classic rock - american pie (8:32) 4. Elvis Presley - Jailhouse Rock (2:33) 5. James Brown - Papa's Got a Brand New Bag (2:05) 6. Jerry Lee Lewis - Whole Lotta Shakin' Goin' On (2:55) 7. jimmi hendrix - jimi hendrix - all along the watchtower (4:00) 8. john lennon - lennon - imagine (3:03) 9. The Kinks - Louie Louie (2:46) 10. led zepplin - led zeppelin ii - whole lotta love (5:34) 11. Little Richard - Tutti Frutti (2:23) 12. lynyrd skynyrd - free bird (9:07) 13. marvin gaye - i heard it through the grapevine (3:14) 14. Motorhead - Ace of spades (2:49) 15. nirvana - 01 - smells like teen spirit (5:01) 16. otis redding - original oldies 60's & 70's - sittin' on the dock of the bay 17. pearl jam - yield - do the evolution 18. percy sledge - percy sledge - when a man loves a woman 19. pink floyd - time 20. queen - bohemian rhapsody 21. ray charles - what'd i say 22. rolling stones - rolling stones - satisfaction 23. rolling stones - sympathy for the devil 24. rooney - a tribute to ramones (happy f) - here today, gone tomorrow 25. stevie wonder - superstition 26. the beach boys - beach boys - good vibrations 27. the doors - light my fire 28. the kinks - kinks greatest hits! - you really got me now 29. the rolling stones - like a rolling stone live, bob dylan cover 30. the who - who's next (deluxe edition cd 1) - won't get fooled again 31. 02 bill haley - rock around the clock 32. acdc - you shook me all night long 33. aretha franklin - 09 - respect 34. beatles - sgt pepper s lonely hearts club band - a day in the life 35. bruce springstein - born to run 36. chuck berry - chuck berry - johnny b goode 37. copy (2) of marvin gaye - when a man loves a woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Oldies denmiş, Jimi ya da The Doors tadında denmiş, ne işi var arkadaşım Nirvana'nın, Pearl Jam'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kanye West dinleyen adamdan ne bekliyosun aga? Jimi ve Doors sevdiysen; Kesinlikle Led Zeppelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 lan poğaça c/p yapmış adam the who,led zeppelin=),steve miller band var ilk aklıma gelen the jimi hendrix experience diye ayrı birde çalışma var noel redding mitch mitchell in de katıldığı bunu biliyorsundur gerçi bide barış manço var dinlemeyen eksik yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Werewolf said: Oldies denmiş, Jimi ya da The Doors tadında denmiş, ne işi var arkadaşım Nirvana'nın, Pearl Jam'in? greatest hits top 40 ı yazdım işte sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 paso olivies diye okuyorum yeter artik demek icin girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yapmayacaksın arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 indir o elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 orhan pamuk akilli olsun akilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Dev said: Kanye West dinleyen adamdan ne bekliyosun aga? olm sen bana niye laf atıp duruyorsun ya varsa kaşıntın söyle kaşıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 topikin içine etmesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Toto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 @fis hayır benim tarzım bu. insanları kendimden küçük görmek ve ukalalık hobilerimdir. ekmek said: Jedi agresiflikle prim yapmaya çalışan bi adam, görmezden gelin. Ignorance is bliss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 jefferson airplane. bide battlefield vietnam soundtracklerini deneyebilirsin. o doneme ait greatest hits gibi bişi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 liste yaradı kısmen. diğer tavsiyelere de bugün bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar