Jaden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ya butun serverlarda var mıdır bilemiyorum ama eclipse zirt pirt ya offline oluyo yada loading diyo.Simdide loading de mesela.Maintanance yapılıyo galiba ama zırt pırt ta olmaz ki be kardesim.Diger serverlarda boyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 zırt pırt değil her gün 14:00 te başlıyo kesin,ama eclipsenin biraz uzuyo genelde,her serverda var.avrupa serverlarında oynarsan bizim zaman dilimimize göre daha makul saatlerde karşılaşırsın bu bakım için kapanmalarla[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hmm peki ne zaman acilir bu dumbelek sey.Ya kursagimda kaldı sabah commando ve creature handler olmustum.Yarın ılgaa gidicem zati biraz oynasaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 normalde 1 1.5 saatte açılması lazım ama eclipse aşıyo bu zamanı genelde.bence kalabalık ve çok item vardır diye böyledir.[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ..bu gidisle 3 ay sonra server down time 4-5 saat olacak !!![signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Simdi gene baktım hala loading.Ne kadar sıkıcı bir sey su beklemek ya.Bari amerikada bizle aynı saat olsaydı da en azından daha az beklerdik belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 [signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Sne bisiler demeye calısmıssın ama cıkmamıs galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bu işi bukadar belirsiz yapmalarına anlam veremiyorum.. Telekom kadar oldular gerçekten. Nedir bu sürenin kıstası? Ne oluyorda 2 saati buluyor bazen restartlar.. Yada neden Bazen hiç alakasız saatlerde restart atılıyorda olması gereken saatte olmuyor. Artık buna kalıcı bir çözüm getirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar