Arden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Arkadaşlar gezdin tozdum bölümüne açıcaktım ama son post 2007 olduğu için korktum.. Bunaldım ve herşey üstüme gelmeye başladı arkadaşımla bi haftasonu için izmir'e gitmeyi planlıoruz. İzmirli arkadaşlara birkaç sorum var? Nerde güzel ve ucuza kalabiliriz? Nerde hayvan gibi içip yeni insanlarla tanışabiliriz(a.k.a bodrum) Nereleri gezmeliyiz özellikle görmemiz gereken yerler varmı? İnanılmaz bunaldım, arkadaş dediğim insanların satışları eski kız arkımın ardeeeeeeeannn die üstüme atlayıp da ertesi gün okulun önüne başka bi arkımı görmek için gittiğimde ''aa arden'' diyip gitmesi, herkes okula giderken benim işe gitmem(babamın işi okulun 20m yanında), 3 haftadır telefonun çalmaması, başka bi eski kız arkımla buluştuğumzda öptüğüm için ''çok piçsin'' diyip çekip gitmesi daha liste uzar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Nerede kalırsın bilemem de,alsancağa gelmelisin mutlaka,kordonda sunset,manje gibi güzel barlar var oraya takılabilirsin. Kıbrıs şehitlerini gezebilirsin,oradaki rock bar tarzı yerlerde takılabilirsin. Karşıyakayı gezebilirsin(ki hiç sevmem tavsiye de etmem),bornovaya metroyla gidip,küçük parkta eğlenebilirsin. vs vs. daha da yazarım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 arden gelince beni ara : ) izmiri tanırsın : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 evet durumunda olsam bende ufak bi seyehate çıkardım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 said: Karşıyakayı gezebilirsin(ki hiç sevmem tavsiye de etmem) :O :O :O karşıyaka yaşamak için güzeldir, hakikatten gezip görülecek bişey yok. ama güzel yerdir yaşamak için, her yere yakın, sorunsuz, temiz. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hadi leeeeyn :D her yere yakınmış :P adamlar konağa alsancağa inmek için şehire iniyorum diyor sen yakın diosun:P ksk sux. yalı rulz. yalıya gel,göztepe,güzelyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kskde bi kere rahatsın abicim. Her yer yakın derken, rahat adama her yer yakın. Bi ihtiyacın olduğunda yürüyerek max 10dkda istediğin yerde olursun. Alsancak öyle mi anasını satıyım. Kalabalık bi de. Of of. Anam anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 seni bir gün o kalabalık alsancak pati buluşmalarında görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kucuk sehir en nihayetinde. Guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 dostum bi yer öneremem ama şunları söyleyebilirim; arada sırada canın çok sıkılabilir; fazla üstünde durma biz zaten milletçe hereşyi abartan insanlarız.mutlu olunca aa mutluyum lan, lan mutluyum, mutluyum vay ake, mutluluk lan diye tekrarlar yapmıyorsak bunuda çok büyütme içinde bunaldım of ya ne biçm iş bunlar diye söylenmen birşeyi değiştirmez.birazcık oluruna bırak kısa bir zaman sonra herşey dengeli olacaktır. hatta daha da güzel olacaktır.herşeyi inişli çıkışlı yaşıyoruz; fizikçiler bilir harmonik hareket gibi bişey bu, koyver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 @a cup of coffe zten maksat birşeyler kaçmak değil sadece haftasonunu değerlendirmek biraz kafa dağıtmak gezmek görmek yeni insanlarla tanışmak Ksk vs Alsancak kapışmanız bittimi =) bittiyse kalınıcak yer bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Madcat said: Karşıyakayı gezebilirsin(ki hiç sevmem tavsiye de etmem) barıs saygısızlıgın anlamı yok herkesın yasadıgı yer kendıne güzel gelir arden sen madcatte bakma ama ksk ye gel gör derim ama öle cafe tarzı şeyler çok az ksk tarafında cafe falan ıstıyorsan biraz yuruyup bostanlıya gıdıceksın orada güzel cafeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Arden said: bittiyse kalınıcak yer bilen varmı? basmanede kalıcaksın.. bütün oteller zincirleri ordan başlar çankayaya kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Hardter said: barıs saygısızlıgın anlamı yok herkesın yasadıgı yer kendıne güzel gelir arden sen madcatte bakma ama ksk ye gel gör derim ama öle cafe tarzı şeyler çok az ksk tarafında cafe falan ıstıyorsan biraz yuruyup bostanlıya gıdıceksın orada güzel cafeler var ulan sevmem,tavsiye etmem demişim neresi saygısızlık bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 güzelyalıda bi poh yok asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickream Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bornovada ye iç sıç yaşa o kadar diyim=) alsancakta iyidir ama yaş ortalamasi kücük biraz bide yalıya gitme bu kadar boş gerksiz insan topluluğu görmedim ben başka yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 istanbul'lu bir insan olarak izmirde yaşıyorum 2 senedir okul falan geyiğine gittik böle.. kadıköy sevenlerdensen bornova taksim sevenlerdensen alsancak derim ben. karşıyaka'da bi pipi yok demek istiyorum ben. yine en mantıklısı alsancak bornovada çok kesmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 siz karşıyakada eglenmesini bilmiyorsanız ben napıyım ;) en son pati buluşmasından bu yana alsanacağa inmedim nedense her gecede mekanlardan mekanlara gidiyoruz bilemiycem artık metket gezmesini bilmiyorsan kskde birşey yok diyemessin agzını yüzünü kırarım terbiyesiz !! özür dile lan !! ayar mod on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 karşıyakada ne var gerçekten bi bostanlı tarafında böcük falan yaparsında sonra ne yapa bilcen başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Karşıyakada yaşanır. O kadar. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sadece ot gibi yaşanır evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Toplu ayar: Gitmiom izmire soğuttunuz lam beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 amacınız sadece bar mı ? bir yerin güzel olabilmesi için barlarınınmı çok olması lazım :) aldınız siz ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Arden said: Toplu ayar: Gitmiom izmire soğuttunuz lam beni diyorum ben sana gel buraya beni ara diye sen hala yer soruyon millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar