Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir ve Bitmeyen sorunlar

Arden

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar gezdin tozdum bölümüne açıcaktım ama son post 2007 olduğu için korktum..

Bunaldım ve herşey üstüme gelmeye başladı arkadaşımla bi haftasonu için izmir'e gitmeyi planlıoruz. İzmirli arkadaşlara birkaç sorum var?

Nerde güzel ve ucuza kalabiliriz?
Nerde hayvan gibi içip yeni insanlarla tanışabiliriz(a.k.a bodrum)
Nereleri gezmeliyiz özellikle görmemiz gereken yerler varmı?

İnanılmaz bunaldım, arkadaş dediğim insanların satışları eski kız arkımın ardeeeeeeeannn die üstüme atlayıp da ertesi gün okulun önüne başka bi arkımı görmek için gittiğimde ''aa arden'' diyip gitmesi, herkes okula giderken benim işe gitmem(babamın işi okulun 20m yanında), 3 haftadır telefonun çalmaması, başka bi eski kız arkımla buluştuğumzda öptüğüm için ''çok piçsin'' diyip çekip gitmesi daha liste uzar...
Sosyal ağlarda paylaş

Nerede kalırsın bilemem de,alsancağa gelmelisin mutlaka,kordonda sunset,manje gibi güzel barlar var oraya takılabilirsin.
Kıbrıs şehitlerini gezebilirsin,oradaki rock bar tarzı yerlerde takılabilirsin.
Karşıyakayı gezebilirsin(ki hiç sevmem tavsiye de etmem),bornovaya metroyla gidip,küçük parkta eğlenebilirsin.
vs vs.
daha da yazarım bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bi yer öneremem ama şunları söyleyebilirim; arada sırada canın çok sıkılabilir; fazla üstünde durma biz zaten milletçe hereşyi abartan insanlarız.mutlu olunca aa mutluyum lan, lan mutluyum, mutluyum vay ake, mutluluk lan diye tekrarlar yapmıyorsak bunuda çok büyütme içinde bunaldım of ya ne biçm iş bunlar diye söylenmen birşeyi değiştirmez.birazcık oluruna bırak kısa bir zaman sonra herşey dengeli olacaktır. hatta daha da güzel olacaktır.herşeyi inişli çıkışlı yaşıyoruz; fizikçiler bilir harmonik hareket gibi bişey bu, koyver gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Karşıyakayı gezebilirsin(ki hiç sevmem tavsiye de etmem)

barıs saygısızlıgın anlamı yok herkesın yasadıgı yer kendıne güzel gelir arden sen madcatte bakma ama ksk ye gel gör derim ama öle cafe tarzı şeyler çok az ksk tarafında cafe falan ıstıyorsan biraz yuruyup bostanlıya gıdıceksın orada güzel cafeler var
Sosyal ağlarda paylaş

Hardter said:

barıs saygısızlıgın anlamı yok herkesın yasadıgı yer kendıne güzel gelir arden sen madcatte bakma ama ksk ye gel gör derim ama öle cafe tarzı şeyler çok az ksk tarafında cafe falan ıstıyorsan biraz yuruyup bostanlıya gıdıceksın orada güzel cafeler var

ulan sevmem,tavsiye etmem demişim neresi saygısızlık bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

siz karşıyakada eglenmesini bilmiyorsanız ben napıyım ;) en son pati buluşmasından bu yana alsanacağa inmedim nedense her gecede mekanlardan mekanlara gidiyoruz bilemiycem artık metket gezmesini bilmiyorsan kskde birşey yok diyemessin agzını yüzünü kırarım terbiyesiz !! özür dile lan !! ayar mod on
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...