Exceed Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şöyle bir durum başımıza geldi blizzard toplam ben ve dahil 7 arkadaşımın acc sine geçiçi süre banladı.. arkadaşımlarımdan birisinin kredi kartını aylık priemum almada kulanıyorduk ve bu kredi kartından aylık alınan priemum charge back yaptı benim 2 ay diğer arkadaşın 4 ay diğerini 3 ay.. ve ban yedik hack olayı var diye.. Email gönderdik arkadaşın kredi kartını kullanıyoruz hack olayı yok acc sahipleri biziz cevap bekliyoruz bakalım.. 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 premium derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ödeme demek istedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Knightonline da var bu premium olayı yanlış hatırlamıyosam.bankanızla görüşün derim ben , sanırım banka ödemeyi reddetmiş ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hesaplar banlı degildir sadece odeme bekliyordur..ödemeleri yapınca geri açılır aynı olay başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 olay açıklığa kavuştu sonunda.. 7 acc ye aylık ödeme yaparken arkadaş kendi contact emailini girmiş hep Blizz in dediği ödemeyi yaparken hep aynı emaili kullanıyorsunuz fakat acc bağlı olduğu contac e-mailleri farklı ve biz tespit ettik genelikle 7 acc çoğu aynı ip den giriyor hack şüphesiyle acc geçiçi süre dondurduk. Bayağı uzun süre yazışmalar oldu sadete gelelim .. kredi kartını kullandığımız arkadaşın emailenden bizim bilgiler gönderilirse sorun çözülecekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar