Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 xp prof. kullanıyordum format attım sonra xp yüklemeye gelince yükleme kısmını çalıştıramadı şimdi xp yükleyebilmem için ne yapmam gerekli :) yardım şuanda linux knoppix ile giriyorum iğrenç bişi bu ya :) yrdmmm :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yaptınmı bilmiyorum ama ,, cd le başlatmayı yaptınmı ?[signature][hline]http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Biosda soldan üçüncü ya da 2. seçenekte boot up session mı ne öyle birşey var ordan cd-rom,c:,___ gelecek dizilimde değiştir içinde cd varken başlat makinayı dıdınn Ya da linux açtıysan direk cd yi tak orda yeterli seçenekler vardır. Yani linux üzerinden kur.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 cdrom olarak açmayı denedim ancak açmadı :( linux üzerinden nasıl kuracağım yani exe dosyalarını açmıyor snrm linux?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kurmak istediğinde ne gibi bir hata verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ms-dosda açmaya çalıştığımda setup.exe diye geçiyor aynısını yazdım enterladım falan bu dosya ms-dos da çalışmaz diye bir hata verdi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 setupcor.exe yaz Edik: Bide xp başlangıç diski mi kullanıon ? yoksa win98 mi [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 January 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 win 98 başlangıç disketi kullanıyorum çünkü ms-dos girip format atarken xp başlangıç disketi bir işe yaramıyor ancak birde şöyle bir sorun var şuanda denemedim ancak dediğin isimde cdnin içinde bir dosya yok.. :-?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 cd writerin varsa setupun uzantısını linux exesi olarak değiştir lol =o)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 evet var anlat yapayım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hmm Xpde setupcor yok sanırım ama xp başlangıç diski gibi bişiler kullansan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 98 Baslangıç Disketi ile bilgisayarınızı CD-ROM destekli boot edin.. Sonra XP CD-ROM unu takın ve CD deki i386 dizini içine girip ; önce smartdrv 36000 36000 yazın, sonra da winnt. Dos tabanlı XP kurulumu başlayacaktır.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sharky tam olarak anlayamadım ms-dos'danda eskisi gibi çakmıyorum acaba bir komut vs. ile biraz daha açabilirmisin?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Eh.. O zaman niye format atıyorsun diye sormak lazım aslında en başta :) 98 Disketi diskete takılır, bilgisayar açılır.. Disketten okumaya başlar.. Karşına bir menü gelir, CD-ROM destekli aç seçilir, disketten okumaya başlar ve en sonunda A:> şeklinde bir Dos command prompt ile senden bir şeyler bekler.. CD-ROM hangi harfe aktarılmışsa, o drive a girilir. ( Örn : F ) A:> F: ve sırasıyla şunlar yazılır ; F:> smartdrv 36000 36000 F:> cd i386 F:i386> winnt Böylelikle karşına dos üzerinden XP kurulumu ekranı gelir..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 dediğin şekilde yaptım aslında ancak bazı hatalar oluşturdu sistem.. sonra format atarken sorunlar çıktı :) neyse sistemden dosdan bazı dosyaları delete ile silip format attım daha sonra 98 yükledim üstüne xp yükledim şuanda uçuyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar