MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yaokul fılmınde calan nehır erdoganın soldıı edız orcun ıkılısının de kafa salladıı :) GİTMEadlı sarkı sprr yaaa nerden bulacas sımdı .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 çok basit----> şimdilik bulamican. eğer soundtrack'a koyarlarsa bulursun yada vcdsi alıp hep ordan dinlicen :).[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abi o şarkıyı bi yerden hatırlıyorum sanki böyle eskilerden bişey gibi geldi. *! kafası karışır *[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya dumanın baterıstı yasmıs sanırımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 duman'ın bateristi yok ki:) sadece alen konakoğlu var o da stüdyo bateristi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Norton_Antor, 25 January 2004 16:43 tarihinde demiş ki: duman'ın bateristi yok ki:) sadece alen konakoğlu var o da stüdyo bateristi:) ben de ondan bahsedıom zaten acıkllmaa gereı duymamıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 alen konserlerde de duman'la çalıo artık grubun i elemanı gibi oldu o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 en az bi senedir konserlerde beraber caliyolar konu disi oldu ama olsun[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya bu şarkının adını sanını bilen yokmu hala :([signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bence şarkının adı gitme :P[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya spr sarkı ya neden bulacz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bulursaniz haber verin ya merak ettim[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 walla fılmde 1 bucuk dakka calıo da ben baya begendım sozler falan supper super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya gitme diye arattım kazaada intizar falan çıktı :P.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya istiyorum bu şarkıyı ya nerden bulucaz?[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 aman ya delı olacam :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 filmin sitesi falan varmı ki ben bulamadım da yok da galiba pf[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 war sıte de bısey yok ya delı oldum sakıı unutacam dıe paso soluom :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 anlamadım ki şarkının nesini sevdiniz iğrençti yahu filmde çalarken bitsin diye dua ettim valla öyle kulak tırmalayıcı[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bilmiyorum benim kulağımı tırmalamadı çok hoş bir şarkıydı hala da aramaya devam ediyorum.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: dieddragon, 28 January 2004 00:03 tarihinde demiş ki: bilmiyorum benim kulağımı tırmalamadı çok hoş bir şarkıydı hala da aramaya devam ediyorum. sonuna kadar katılıorum..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar