Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 vizyona tasınır birazdanda herkes görsün hemen tv8 de süper yatıyorus yerlere bayadır geç kalkdım topici acmakta sorry ama kar kardır izleyin hemen :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu arada cem yılmaz harbi su hali ile direk zed kardeşler galiba bukadarmı benzer[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 eh be daldım gittim programa unuttuk erkenden açmayı su topici tam bittiginde açtık iyimi :) neyse cnm sağlık olsun sizin yerinizede güldüm baya[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 dynam akıl kupum benim madem biraz sora vizyona acılır demissin sen niye acmadın o zaman vizyona ;)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bathory kendini büyüye verdin ama aklını peynir ekmekle mi yedin lo :) birazdan vizyona tasınır tasınana kadar cabucak gorun diye buraya actım yazdım :9 öptüm conem dikkat et kendine biraz tatile cıkaralım seni *!vas rel por* geç[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
Öne çıkan mesajlar