Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Age of Conan'ı gerçekten grafiklerini açıp oynıyabileceğinize inanıyormusunuz ? Benim videolarda gördüğüm kadarıyla ciddi ciddi çok sağlam grafikler. Bana Everquest 2'yi hatırlattı ki player modelleri olsun spell efektler olsun hala üstüne tanımam :) Aranızda EQ2 çıktığında oynayanlar vardır tahminim o zamanın en iyi ekran kartıyla bile oynatmıyordu ki buna optimizasyon sorunlarıda dahildi ama yinede oynatamıyordu. Bir önceki kartım 7800GTX le bile full detaylarda bir raid yapılamıyacağını anladım :) Bu oyun SLI ekran kartlı son teknoloji bir PC olmadan oynanamıyacak. Bu FPS olsa neyse ama MMO'da asla :) Ki bu tarz oyunlarda low detail çamur olur :) WoW bile o çamur halinden iyi olur :) Bende 8800GT var daha yeni aldım 300 dolar verip ama eminim oynatmıyacak istediğim ayarlarda, Tabula Rasada full detaylarda bile eğer çok fazla mob/ışık/gölge varsa 10 fpsye düşüyor. AOC'ı hayal bile edemiyorum :) Bu oyun en kral Xbox360'ta oynanır bence ya da gelseydi PS3'te :) AION ve WAR çok daha mütevazi olacak ve günü orta seviye PC ile takip edebilen herkez oynıyabilecek. AOC'ta 8mb cache işlemci ve yeni nesil nvidialarla bi derece mid-ayarlarda olur. Ama Raid ortamında unutun bu oyunu... Not: WoW gibi rezil grafikli bir oyunun raidte 25-30 fpslere düştüğünü unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 biliyorum cok igrenc olucak ama.. so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Valla grafiklerin güzelliği şu sıralar poligonlardan çok shader'lara bakıyor, doğru düzgün hesaplama yapıldıysa kesinlikle orta düzey bir bilgisayar kalabalık bir ortamda kasılmadan çalışabilmeli. Fakat beta tester'lardan duyduğum kadarıyla grafik motoru çok dandikmiş yani ben de çok fazla bir şey beklemiyorum. Edit: Mesela kim ne derse desin lotro'nun grafik motoru çok sağlamdı orta düzey bilgisayarımla kalabalık ortamlarda full detay oynayabiliyordum. Yani hali hazırda bu kadar güzel grafikli mmo'lar yapmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya cheetah 2 diye yeni bir teknolojileri varmıs adamların, daha betaya koymamıslar, fps'yi bayagı arttırıyormus... bir de su anda cıkan gameplay videolardaki grafikler bile cok iyi, ve iclerinde hic kasmayanlar da var, o sekilde oynamak bile yeter yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 eğer gercekten mmorpg addictied bi insansan zaten bilgisayarin da averajın üstünde olur. Ben am2 6000 ve 8800gts ile hic bi sorun cekmeden herşeyi maximumda oynuyorum şu anda. Conan da da hiç bi değişiklik olmayacak, arkadaşın dedigi gibi cheetah2 var bikere daha eklenmemiş. Sadece yüksek çözünürlükde oynamak imkansiz olucak gibi şu an için. High end pc'niz yoksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Sylian said: Valla grafiklerin güzelliği şu sıralar poligonlardan çok shader'lara bakıyor, doğru düzgün hesaplama yapıldıysa kesinlikle orta düzey bir bilgisayar kalabalık bir ortamda kasılmadan çalışabilmeli. Fakat beta tester'lardan duyduğum kadarıyla grafik motoru çok dandikmiş yani ben de çok fazla bir şey beklemiyorum. Edit: Mesela kim ne derse desin lotro'nun grafik motoru çok sağlamdı orta düzey bilgisayarımla kalabalık ortamlarda full detay oynayabiliyordum. Yani hali hazırda bu kadar güzel grafikli mmo'lar yapmak mümkün. evet lotro şuana kadar yapılmış en güzel grafikli ve dx10 kullanan ilk mmoprg dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Oyunun grafikler en düşük ayarlarda dahi ortalama bir mmo dan daha iyi. Cheetah eklenmeden de ara ara kasıyor benim bilgisayarımı, 2 gb ram 8800 gts. O kasmalar biraz huzursuz ediyor beni lakin oyun başladığındaki yoğunlukta ne eklerlerse eklesinler pek stabil olmayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 laptopla oynayamayız di mi bu oyunu? bi de dx10 olması lazım mı yoksa olmasa dandik grafiklerle de olsa oynayabilir miyiz? hiç işime gelmiyor pc ye para vermek ama gerekirse alacam, o niyetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dx9'u da olucak oyunun yaw, di mi ? emin degilim de olur bence, daha kac kisinin dx10 kartı var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 * LOTRO ortam olarak çok güzel evet ama player modelleri çok ama çok kötü. Yani kötülükte sınır tanımamış desem yeridir. * Cheetah ne bilmiyorum ama görücez herhalde fakat umidim yok şimdiye kadar çıktığı güne göre grafik kalitesi paralel olupta makinaların kaldırdığı bir MMO yok. -Everquest2 süperdi ama oyun geçtiğimiz yıl düzgün oynanmaya başladı -Unreal engineli mmolarda var. Vanguard mesela EQ2'den soora en büyük hüsran yine. Şimdi Spellborn filan var bakalım o nasıl olacak... -Tabula Rasa PC/NPC modelleri olarak iyi ama vdistance olsun world texture olsun DX10 çıktığı bi zaman için, zayıf. -AION ve WAR gerçekten ümit verici. WAR her ne kadar WoW'dan 1 gömlek yukarı gözükse bile yinede 2006 veya öncesi teknolojisi makinalarda zorlama olacaktır. AION 2007 sonu veya 2008 yılı kartlarla rahat oynanır gibi geliyor bana. - AOC / SGW çok kastırıyorlar ve sonları hüsran geliyor bana... Bi de unutmamak gerek mühim olan sizin 1v1 mob keserken kaç fps aldığınız değil yanınızdaki 5-6+ player ve 2-3+ NPC ekrandayken gerçekleşen combattaki fps...Bu oyunlar eğer player modellerini LOTRO gibi 2D bebekler gibi yaparsa ve ayarlarıda Dx9-Mid-lowlightq-vs... 1280/1024 yaparsak yırtabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dx9 la da oynanabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hadi diyelim grafikleri hallettik ttnet adam gibi oynamamıza izin verecek mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 500 ms de olsa adam gibi oynayabileceğiz diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 150ping den yukarısını görmedim son 5-6 ayda, tabi bazen arııza cart curt oluyo, onlar istisna. Yourfreedom kullanınca da bu ping 70-90 arasına düşüyo. O yüzden bence ttnete de pek bişi söylememek lazim, ben gayet memnunum eski zamanlara kıyas ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bendemi sorun var yf ile bile 85 ip li serverlardan 400-500 alıyor bazen 1 k ya fırlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar