eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 vay be kaç kişi kaldıki şurda uyumayan hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Herkes uyumuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yarın işe gidicem yatasım yok ama 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 lam bi gün normal saatler içerisinde yatıp uyuyabileceğim.. abi normal yaşamın getirdiği stres çile azmış gibi bi de hiç kafamın basmadığı bilgisayar, ekran kartı, anakart terimleri doldu.. hafakanlar basıyor ulan! yok gddr imiş, yok pcı ex miş.. ulan bi tane de eli yüzü düzgün $/performans ürünü olsa! PEH. birinde hede var ama hödö ile hedele yok. dieri ise yeni tukakayı detekliyor ancak fitiri79 yok.. bi gidin! yıkılın! ulan bi siteye bakıyorum "gerete vs tukuru! gerete 5-0alıyor" diyor. diğeri ise "tukuru muhteşşeeem bi görüntü kartı! yeminlen bak!" diyor bi küfredicem şimdi topunuza sizin var ya. dyna falan değil anayasa mahkemesi kapatıcak beni! öle gıcığım topunuza.. zibidi sürüsü sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dasaaa said: bi gün normal saatler içerisinde yatıp uyuyabileceğim.. Hergün bu utüpya ile yaşıyorum ama bir gün gerçekleşicek inanıyorum ve çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Uyku düzeni istiyorum. Millet bu saatte namaza kalkıyor ben uyumamış oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yarım saat sonra kalkıp okula gitmem lazım! nereye kalkiosam artık yatmadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yeter kardeşim uyumak istiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben de :/ ama okula gitmem gerekio şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 benimde gitmem gerekli valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oh ben uyuyacam ne guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 selam, okula gitmesi gerekenlere beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 rahat bi 10 saat uyurum bu gece ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Oha lan 6 da yattım 11 de kalktım. Reva mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 27 dk sonra da ders başlıyor benim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 al ulan bi gece daha bilgisayar başında fiyat listesilerine 2.ellere bakarak geçti.. lam parasızlığın gözü kör olsun! olsa 2milyarım daha gideyim alayım hepsini high-end! sıkıntı olmasın daaatırım lan burayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar