xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2 senedir sorunsuz bir şekilde emule kullanıyrdum taki 2 gün öncesine kadar ilginç bir sorunum var hemde durup dururken oldu artık emula tahminim 3-3.5gb dan büyük dosyaları atamıyorum yani atıyorum dün unreal tournament 3 arattırdım 6 küsür gb tıklattım normal olarak anında emule kilitlendi yanı transfers barına gelemiyorum 1 saat bekledım hanı cache alıyordur falan diye(nede anlarım ya) fakat hala kılıt durumdundaydı mecbur kapattım tekrar actım transfers e tıkllattıgım an yıne kılıtlendı fakat 3gb altı dosyalarda hıc bır sorun yok emule tekrar yukledım modsuz emule da denedım antivirus spy falan fılan hepsını taradım tum drıverları guncelledım scandısk defrag de yaptım yok yok sorunuma cozum yolu yok yınede bulamıyorum en azından sizce sorun nedir? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 aynı problem banada olmuştu kredi dosyalarını yedekle, emule sil ve kullandıgının en yüksek versiyonunu tekrar çek (morphxt öneririm) tekrar kur ve kredi dosyalarını yerleştirki boşa gitmesin şimdiyekadar aldıgın krediler. böyle hallettim ben bu problemi şimdi benim bi sorum var eD2k linklerini search edebilecegim güzel bir site biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bayadır kullanmıyorum, unuttum ama bi versiyondan önceki sürümlerde büyük dosya atamıyorsun en son versiyonu yüklersen sorunun kesin çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar