Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk 2007 türk filmi


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar



Oyuncular

Ege Tanman (Çocuk)
Tuba Ünsal (Rüya)
Hayko Cepkin (İsfendiyar)
İlker Ayrık (Oktay)
Volkan Demirok (Şişman)

Konu

Küçük yaşta kaçırılıp bir hırsız çetesinin eline düşen “çocuk” adlı kahramanımızın, çocuklardan nefret eden, lakin özel bir tv kanalında çocuk programı sunan “Rüya” ile tanışmasıyla, iki taraf için de içinden çıkılmaz olaylar başlar. Çocuk kahramanımız hırsızlık çetesi içerisinde en başarılı hırsızlardan bir tanesidir. Hırsızlık yapmasının sebebi ise, her 30.000ytl lik hırsızlık yaptığında çeteden bir çocuğun ailesine iade edilmesidir.
Rüya’nın çalıştığı TV kanalının sahibi ise çocukluğunu mutsuz geçirdiği için tüm çocukların mutsuz olmasını isteyip, çocukların hayal kurmalarının önüne geçmek için dışarıya bir melodi yayan esrarengiz bir kutu yaptıran “İsfandiyar” dir. Kahramanlarımız “çocuk” ve “rüya” “isfandiyar”ı ele geçirip durdurmanın zevkine varabilecekler midir?



beyazperde'deki ilk 6 yorum lol*

-Hayatım boyunca izlediğim en kötü filmdi filmin sonuna kadar nasıl kaldım hala bilmiyorum. Bence bu filme gidip boş yere paranızı ziyan etmeyin.
-hiç beğenmedim.. sinema salonu çocuk yuvası giibiydi zaten :D ama bn hayko için gitmiştm zaten.haykoda filmlde hiç konuşmuyor..hayko için gidicek olanlarda gitmesinler..
-su an ciktim filmden. ama yarisinda. hayatimda yarisinda terk ettigim ilk film. ve gine hayatimda izledigim en kotu film. siralamak gerekirse;
1. filmin goruntu kalitesi berbat..sanirim onur unlu filmi cep telefonuyla cekmis.
2.animasyonlari cakma. cin mali gibi.
3. Tuba unsal tum guzelligi ile igrenc oynamis. hatta oynamamis.
4. Ses inanilmaz kotu. seslerida sanirim onur unlu mp3 calari ile kaydetmis.
5. mekan secimi ve dekorlar ki yok hic olmamis. ki olmasa daha iyi olurmus.
bunlardan daha onlarca siralayabilirim.ama gereksiz. buradan filme gitmek isteyenlere sesleniyorum. gitmeyin cocuklarinizida goturmeyin. acin tv yi sezercik seyretsinler. ve bu arada sinan cetin e teessuflerimi bildiriyorum.
-Hayatımda gördüğüm en kötü film di.
Kesinlikle gitmeyin hiçbir güzel yani yok iğrenç ötesi...Kelimelerle anlatamıyorum...Sakın gitmeyin...Prim vermeyin böyle filmlere
-Hayatımda izlediğim en kötü film. Onur Ünlü film çekmemli, reklam kliplerine devam etsin. Türk sinemasının en kötü 2 filmi " polis ve çocuk" ...
-bence çok sıradan bir film.hiçbir güzel tarafı yok.bebeklere ve çocuklara hitap ediyor.çok basit,sıradan ve anlamsız.gereksiz bir film.



ben izlemedim. sanırım birisi kafama silah dayamadan da izlemem eheh..

edit: henüz imdb notu verilmemiş.

edit 2: ayrıcaaaa bu konuyu aramada bulamadım, ama gezinirken gördüm ve oha naaptım ben dedim. kusura bakmayın. ne diim şimdi :( kendi kendimi bölümden 1 hafta banlıorum :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...