Revell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arkadaşlar, guildim için bir tane TeamSpeak serverı kiralamayı düşünüyorum ama hangi ülkenin host şirketinin daha verimli olacağını bilmiyorum. Bu konuda daha önce TS serverı kiralayıp servisinden memnun olduğunuz bir host varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 almanyada çalışan bir serverın daha iyi olacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 teamspeak yerine ventrilo alabilirsin. daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ventrilo daha iyi diyorlar ona bakmaya başladım. Almanya tavsiyesini göz önünde bulundurcam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar