noodle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum... guitar hero III ve gitarını playstation 2'im için arıyorum türkiyede bulabileceğim bir yer var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Guitar Hero II, xbox için gittigidiyor.com'dan almıştım, belki iyi bir başlangıç olabilir araştırmaya başlamak için. İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noodle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 teşekkürler birkaç birşey buldum gittigidiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sevindim, zevkli bir oyun zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noodle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 fakat lakin benim ps2de çip yok taktırmamıştım ve kalın kasa v3 pal hiç bir yer çip de takmıyor. yeni makinada almam bu saatten sonra :(.... oradaki oyunlar hepsi ntsc makina veya çipli makina istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar