Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resto druid & sword spec warrior 2v2 arena

Kenu

Öne çıkan mesajlar

druidi peşine takan 2v2 atıyor ayar oluyorum.. şu sıralar yamulttular pvp mekaniklerini gerçekten. 2v2 de 3v3 de mace spec her zaman daha avantajlı warrior için. sword 5v5 de focus dpde iyi sadece.

ben eski zamanları özledim ya. times up! lets do this. LEEEEEEEEEROY JEEEENKIIIIIIIIINS
Sosyal ağlarda paylaş

Alt warrior'ımla denk geldik mirror setup'a, druid/warr olarak. Zaman mevhumunu yitirdim, ne kadar sürdü bilmiyorum, ama direk baydım o setuptan. İstediği an kaçıp su içebiliyor. Tamamen kendi iradesinde. Ve ben eminim ki 1v1'de alır yani arenada pillarlar oldugu sürece.

Pillarlar olduğu sürece druid arenada öttürür. Yoksa o kadarda imba değiller. Pillar bozuyor işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pillarlar olmasa da Resto Druid aliyor Warrior'u. Duel'de aliyorum ben en azindan.
Warrior/Druid'de yine sans faktoruyle falan ya da risk alip agresif oyunla cabuk bitmesini saglayabilirsin. Ama Warlock/Druid mirror matchup rezalet. Gecen gece 45 dakika falan oynadik. Sonra rakip baydi ve cikti oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an öyle zaten. casting timelı bir heala falan hitiyacı yok, shapeshifte bile ihtiyacı yok. Icy Veins nerf yemeseydi açtıgında herhangi bir chill effecti olan spellden frostbite tutturma şansı %45 oluyordu. Bu çok yüksek bir rakam, ve beraberinde çılgın dmg getirir, druid'i almaya yeterdi açık alanda. gidip %25 bonusu %10 çektiler, yattı o planlar. Casting speed hızı da ahış şahım birşey değil, zaten süresi uzun değil. Mage oynarken sürekli survival için farklı hareket halindesin, novadır blinktir sheeptir, bu sürede açtığın IV bitiyor zaten. Yalan kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamayın bi arena için druidin mantıgını tamamiyle alaşağı etmeye çalışıyorsunuz.
druidlerin shapeshifti önceden off çok yüksek mana alıyo diye ağlardılar ki diğer classlara sahip kişiler bile vet çok yüksek idare edin ya da blizz bişeyler yapmalı derlerdi.
şimdi sırf arena zımbırtısı cıktı diye manası yükselsin travel 600 olsun falan bunlar yanlış şeyler.
druid olduğu gibi kalmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

grelynx said:
cyclone cd yanina bide travel formun manasini diger formlarinki kadar yapsalar super olur ¬600 civari

agzindan cikani kulagin duysun talentsiz olarak diyorsinki 900 mana olsun travel form hicbir spellin cast edilemedigi sadece yawaslatma efektini kaldiran hizli kosan bi form icin. Cyclone icin cd kismina gelince ewt olabilir ama gercekten cyclone cok resistliyen birsey tek resistte oyun biter
Sosyal ağlarda paylaş

murtyy said:

agzindan cikani kulagin duysun talentsiz olarak diyorsinki 900 mana olsun travel form hicbir spellin cast edilemedigi sadece yawaslatma efektini kaldiran hizli kosan bi form icin. Cyclone icin cd kismina gelince ewt olabilir ama gercekten cyclone cok resistliyen birsey tek resistte oyun biter

Murtyy ben talentsiz filan birsey yazmadimki oraya bence 600 olsun dedim ki her turlu yavaslatma efektini + poly kaldiriyor fear haricinda her hangi bir cc yemiyorsun ki zaten feari kim yemiyor + entanglea dicek birsey yok olmasi gereken bir buyu ama cyclone entangle combosu ile karsidaki melee lere oyun oynatmiyorsun zaten ustune ustluk oynarlarsada kacabiliyorsun hemde 200 gibi bi manaya attigin heal zaten 190 mana,ustune ustluk diyorsunki hizli kosan bi form icin kim hizli kosuyor bu devirdeki sadece yavaslama efectlerini kaldirmiyor bide kaciyor 4 set bonusuda %15 arttiriyor kim yakalicak,olumsuzlermi degiller olurler ama diger healerlara gore cok daha avantajlilar bu yuzden bence azda olsa dengesizlikten dolayi bi yerlerden nerf gelmeli ha bu cyclone mu olur mana costmu olur bilmiyorum fakat 600 mana konusunda bencede haklisin ama nerden baksan bence 400 civari bi mana istemeli.
son olarak bunca olayin ustune 1 tane cyclone resistle oyun bitiyorsa hic oynamasinlar zaten :) 1 cyclone oyunun kaderini degistirebilir evet ama hangi healer classda boyle buyuk bi CC varki ? eminim cycloneum olsun 15 taneden 10 tanesini resist etsin diyebilecek bir cok kisi vardir
Sosyal ağlarda paylaş

iste cogu kisi saniyor ki druid easy mode tmm diger healerlara gore avantaji var fakat dezavantajlari var mesala cogu seyin mana cost u cok yuksek ve direct heallerin casting time i cok yuksek karsida isini bilen dispeller varsa yalan oluyorsun. Tmm diger heallerlara gore avantaji buyuk fakat digger heallerlarin yaptigindan 5 kat fazla sey yapman gerekiyor hayatta kalmak icin. He nerf konusuna gelince bi nerf gelicekse bence mana costtan gelmemesi lasim cunku zaten mana costlar yuksek. Gerekli nerf cyclone a gelir gelirse ama 15 sn gibi absurt bisi olmamasi lasim.
Sosyal ağlarda paylaş

murtyy said:
iste cogu kisi saniyor ki druid easy mode tmm diger healerlara gore avantaji var fakat dezavantajlari var mesala cogu seyin mana cost u cok yuksek ve direct heallerin casting time i cok yuksek karsida isini bilen dispeller varsa yalan oluyorsun. Tmm diger heallerlara gore avantaji buyuk fakat digger heallerlarin yaptigindan 5 kat fazla sey yapman gerekiyor hayatta kalmak icin. He nerf konusuna gelince bi nerf gelicekse bence mana costtan gelmemesi lasim cunku zaten mana costlar yuksek. Gerekli nerf cyclone a gelir gelirse ama 15 sn gibi absurt bisi olmamasi lasim.

bende bir druid olarak konusuyorum bence diger Healer Classlara gore fazla fazla easy mode(2v2 3v3) simdi bi kere castingin yok sende soylemissin durduramiolar zaten oynamayi bilen bi druid oturup healing touch regrowt filan cast etmez. casting time inin fazla olmasi hic birsey ifade etmiyo ki sende olan cc ile karsidaki bi kisiyi durdurarak oyuna ustunlugunu kabul ettiriyosun boylelikle cast etmen zaten gerekmio buyuk bi nuke olmadigindan dolayi sana donen yoksa cc ni yapar healini basarsin sana donerlerse zaten olmen zor kaciyosun diger healerlara gore 5 kat daha fazla sey yapiosun belki barkskin olsun natures grasp olsun ama yakalanma ve olme sansinda 5 kat daha dusuk ve her 10 saniyede bi swiftmend atabiliosun instant olarak ,hic bi mana sorunun yok bear forma geciveriosun mana burn ve mana drain yemiyorsun , heallarin hot oldugundan dolayi rahatlikla kite yapip partnerini healliyabiliosun yani simdi kiminle karsilastirabilirsinki ayriyeten hangi birini dispel edebilirki karsidaki dispeller zaten mana sorunun yok cogu combatta kullanmana bile gerek kalmayan innervate war ,evet bende druid oynadim hic bi classi oynamak oyle sanildigi kadar kolay degil katiliyorm ama simdi baska bi healer ile oyna deseler herseyin cok daha zor oldugunu anlamam cok zamanimi almaz cok bariz bi nerf gelmesi lazim cyclone 15 sn cd cok abzurt olur bencede ama bence gelebilecek en mantikli cozum ya travel form yada mana cost
Sosyal ağlarda paylaş

bence olması gerekenler:
1)druid normal formdayken sheep, sap yediginde shapeshift yapıp cıkmamalı
2)su prowl özelligi sadece ferallara özel bişi olmalı bence o yüzden feral talentinin orta seviyelerine eklenmeli
3)travel formun manasında degilimde bence in combatta druidler travela geçememeli tıpkı flying form gibi

mage , rogue oynuoruz bizde 2v2. resto druid olan herhangi bir takımla 10 maç yapsak en fazla 2 tane alıyoruz kesinlikle ne silence ne stun durdurabilio droodu
Sosyal ağlarda paylaş

diyosinki oynamasini bilen druid oturup regrowth atmaz sadece reju ve lifebloom la aadam ayakta tutamassin arti olarak karsida priest veya shman varsa aliyor ustundeki hot i. Cogu bakimdan haklisin karsida melee class varsa harciyorsun ama karsida 2 saglam dps varsa zorlaniyorsun. Paladin ve shman oynamadim bilmiorum priest oynadim druid prieste gore cok avantajli ewt cunku zman oluo 4kisinin arasindan cikabliosun survival cok yksek ama aksine de eger karsida priest varsa da zorlanior insan. Aslinda ayni seyleri konusuoruz ama sen sadece arena olarak dusunuosun olayi indoorda kacamiosun ne root ne travel yalan oluosun ama arena da imba ewt.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde rastladığım şey, class hakkında hiç bilgisi olmayanların ya da kendi classlarını oynamayı çok iyi bilmeyenlerın druidlerden şikayetçi olması.

rogue-mage oynayıp da druidlere karşı 80% kaybediyosanız daha fazla çalışmanız lazım bence.. ama tabi "druid over powered nerf!" demek daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...