solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 arkadaşlar çok sevdiğim bi arkadaşım için doğumgünü hediyesi olarak gramofon almak istiyorum, kendisi antika, vintage ama özellikle 50 lerin amerikan müziği sineması falan bu tarz şeylere hastadır, neyse.. bu işi nasıl yapayım nereden alayım? sizce iyi bir fikirmi? plak çalmak için uygun olacakmı bu aletler işe yarıyor mu? bilgisi, ilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum, teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu aletler sadece taşplak çalar yalnız. onu da bulması neredeyse imkansız. bildiğin lp'leri pikaplar çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pikap al gramafon işine yaramaz gerçi eskiciler satıyor 150-200 ytl'ye ama iğnesini yaptırman lazım kafasını ayarlatman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 onları kendi de yapabilir uğraşarak fakat adam akıllı taş plakların her biri bir gramofon kadar değerli nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hmm..pikap nası bişey, ne önerirsiniz? nerden alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pikap zor iş iyi bir şey almak istiyorsan... uyucak amfi + hoperlör lazım ohm'larına falan bakıp alman gerekiyo çok pahalıya patlar Türkiye'de ben almanya'da marantz amfiye 150 euro technics pikap'a 75 euro denon hoperlörlere 175 euro vermiştim hepsi 2. el vs... 2. el sitelerine bak da en az bir 300-400 ytl'ye patlar sana yani gerçekten uğraşmayacaksa gereksiz ---- bir de hoperlör + amfi + pikap olan pikaplar var onlar yeterli bu kadar yazıyı silmeyeyim diye tutuyorum yukarda: çanta gibi bir şey tak fişe koy plağı çalar... http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-PIKAP-ANFILI_W0QQidZZ7914004 bunun gibi bir şey bakıcaksın sen AMFILI olması lazım: http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-PIKAP-ANFILI_W0QQidZZ7914004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hmm..hoşmuş ya oda üstteki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 çanta tipi olanları 150-250 ytl'ye sorunsuz ve temizse gönül rahatlığı ile alabilirsin.. iyi pikap markaları: dual, technics, yamaha, denon vs. bilinmedik marka almıcaksın, iğnesinin orjinal olup olmadığını sorucaksın internetten almanı tavsiye etmiyorum eminönü, unkapanı gibi yerlerde tonla var eski müzik setleri gibi şeyler satan dükkanlar... edit: üsttekini hoperlör'ü yok bildiğim kadarıyla... hoperlörlü bak sen... edit 2: http://urun.gittigidiyor.com/DUAL-HS-42-ORJINAL-KOLONLU-BEYAZ_W0QQidZZ7672636 bu da efsane mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar