s1eger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 rifleman a nerf gelio zaten illa ki. commando flame dotları da stacklenmicek. asıl commando napacak o zaman bi tane çalışan silahı da gidince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hehe jawa rifle a stun segmentli zirh giysin millet ne yani..stun resist diye bisi ar dunyada..psg de kullansin ustune...ne...NEE..NE VAR NEEEE? :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bence BHdan başka bi classın specialı olması saçma, kaldırılsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 milletin rifleman olmasi koymuyoda TK olmasi koyuyo neden bilmem :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kardesim 20 metreden UNARMED lunge ile knockdown olabiliyorsa ben de tkaya meleeye nerf gelsin diye aniririm heryerde. baslarim combat balancesine balance diye parafantastik seylere tahammul mu edicez. 20 metre ve unarmed.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 karistiriyosun unity lunge IIyle unarmed'in bi alakasi yok 20mden KD'yi master brawler olan fencerda yapaar, polearmda yapaar, swordsmande yapar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 tamam demek istedigimi anlamissin demek. YIRMI METREDEN lunge. ister sword olsun elinde ister tk ol. yirmi metre. zaten brawler demedim unarmed dedim. fencer olsa bile ve 10 metrelik kilic kullansan yine 20 metreden lunge olmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 tamam canim mantiga uydurmaya calisan zaten yok sadece lunge'in TKyla alakasi olmadigini soylemeye calistim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 E ozaman pistol ve carbine e de nerf gelsin, rifleman hedef alıp 64 mden vuruyo, ufacık fwg5le adam 60mden saydırıyo. Bu nası mantık peki??? Artı FWG5 benim T21in vurduğu damagee nası yakın vurabilir ki?? O zaman pistollerin damagelerini de yarı yarıya, hatta daha fazla oranda düşürsünler...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 eh be kardesim trend bu iste millet bi ara bh lara takti compositeler electiric korumali oldu baska bisi cikmiyo,kac bh llc ile pvp yapıyosa?? bı ara ne gusel stun korumalılar cıkıyodu simdi rifli bogurtmryr basladı yakında stun composıteler cıkar. jedıler cıktı kınetıc composıteler cıktı zart zurt. trende gore gıdersen olacagı bu ıste.kendı oyun tarzını ve sana zararlı olabılecek adamın nereden gelecegıne bakmaz armor alır cıkarsan her turlu maymunlukla karsılasırsın.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 expansion pack'ı cıktıgı zaman zannetmıyorum ki pek fazla jedi oyuncu olacagını cuku uzaya acılacagız ve cok fazla smuggler olacak en azından ben smugler olurum yanı boyle bi klişe sacma olur oyunun%50 jedi %40 ı bh gerisi de dier meslekler bunu soe kesınlıkle dengelıyecektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: DA2019, 27 January 2004 10:24 tarihinde demiş ki: E ozaman pistol ve carbine e de nerf gelsin, rifleman hedef alıp 64 mden vuruyo, ufacık fwg5le adam 60mden saydırıyo. Bu nası mantık peki??? Artı FWG5 benim T21in vurduğu damagee nası yakın vurabilir ki?? O zaman pistollerin damagelerini de yarı yarıya, hatta daha fazla oranda düşürsünler... once genel yorum ; kardesim, RANGED dedigin alet, ATESLI SILAH birak star warsi, bu gun bile 1 kmye etkili atiyor. ki LAZER den bahsediyoruz. anlatabildim mi durumu ? 64 metre dedigin nedir ya. simdi ozel yorum ; bunun yaninda elbette haklisin rifle dedigin 1 km den atmali, carbin dedigin 500 m pistol 250 m.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 spacek pack cikti mi umrumda olmaz bu gunku meslekler[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: unity100, 27 January 2004 17:10 tarihinde demiş ki: simdi ozel yorum ; bunun yaninda elbette haklisin rifle dedigin 1 km den atmali, carbin dedigin 500 m pistol 250 m. Maalesef dediğin view distance yüzünden mümkün diil, 64 m ile sınırlıyosan ozaman carbine i 45, pistolü de 30m ile sınırla...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 abi 64 m lik rifle olmaz. view distanceyi ayarlasinlar nasi ayarliycaksalar[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 heh rifleı diger silahlardan daha uzun menzilli yaparlarsa bu seferde millet başlar haklı olarak laf etmeye eh yani ben 300 metreden kaçana kadar headshot yersem bende laf ederim :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ha bide onu jawa rifle a versinler ben tam delleniyim..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar