Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'nin geleceği

Bowabe

Öne çıkan mesajlar

E ozaman pistol ve carbine e de nerf gelsin, rifleman hedef alıp 64 mden vuruyo, ufacık fwg5le adam 60mden saydırıyo. Bu nası mantık peki???

Artı FWG5 benim T21in vurduğu damagee nası yakın vurabilir ki?? O zaman pistollerin damagelerini de yarı yarıya, hatta daha fazla oranda düşürsünler...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

eh be kardesim trend bu iste millet bi ara bh lara takti compositeler electiric korumali oldu baska bisi cikmiyo,kac bh llc ile pvp yapıyosa?? bı ara ne gusel stun korumalılar cıkıyodu simdi rifli bogurtmryr basladı yakında stun composıteler cıkar. jedıler cıktı kınetıc composıteler cıktı zart zurt. trende gore gıdersen olacagı bu ıste.kendı oyun tarzını ve sana zararlı olabılecek adamın nereden gelecegıne bakmaz armor alır cıkarsan her turlu maymunlukla karsılasırsın.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

expansion pack'ı cıktıgı zaman zannetmıyorum ki pek fazla jedi oyuncu olacagını cuku uzaya acılacagız ve cok fazla smuggler olacak en azından ben smugler olurum yanı boyle bi klişe sacma olur oyunun%50 jedi %40 ı bh gerisi de dier meslekler bunu soe kesınlıkle dengelıyecektır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 27 January 2004 10:24 tarihinde demiş ki:
E ozaman pistol ve carbine e de nerf gelsin, rifleman hedef alıp 64 mden vuruyo, ufacık fwg5le adam 60mden saydırıyo. Bu nası mantık peki???

Artı FWG5 benim T21in vurduğu damagee nası yakın vurabilir ki?? O zaman pistollerin damagelerini de yarı yarıya, hatta daha fazla oranda düşürsünler...

once genel yorum ;

kardesim, RANGED dedigin alet, ATESLI SILAH birak star warsi, bu gun bile 1 kmye etkili atiyor. ki LAZER den bahsediyoruz.

anlatabildim mi durumu ? 64 metre dedigin nedir ya.

simdi ozel yorum ;

bunun yaninda elbette haklisin rifle dedigin 1 km den atmali, carbin dedigin 500 m pistol 250 m.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 27 January 2004 17:10 tarihinde demiş ki:

simdi ozel yorum ;

bunun yaninda elbette haklisin rifle dedigin 1 km den atmali, carbin dedigin 500 m pistol 250 m.

Maalesef dediğin view distance yüzünden mümkün diil, 64 m ile sınırlıyosan ozaman carbine i 45, pistolü de 30m ile sınırla...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...