dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 zonguldakta madenci heykelinin önündeki dekoraftif amaçlı 50kgluk kömür çalınmış :).aslında bizden beklenir.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 heykel ta$tan ken , dekoratif komur neden komurden ? Onu da ta$tan yapın .. Yapmazsanız bole olur i$te[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
quamor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 daha nice ornekleri var . allahtan 50kg ile yetinmişler. adam ev soyuyo daha sonra caldigi esyalar baska bi hirsiz tarafindan caliniyo adam polise şikayet ediyo e tabi ne oluyo?_ iki salakta yakalaniyo :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 böyle şeylere karşıyım ama belki çok yoksul bir aile çaldı ve 1 gecede olsun ısındılar eğer böyle bir durumsa iyi ama eğer çalınıp satıldıysa kınıyorum.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!
Öne çıkan mesajlar