Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir süre ara veriyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyundan biraz soğudum son günlerde eski zevki alamıyorum ve bir süreliğine accountumu donduracağım. Oynayan ve oyun dışında görüşmek isteyen arkadaşlara icq numaram: 15811115

Sevgiler saygılar.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
haydaaa al işte
kızdım bak şimdi

grrr[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
ne diğim abi oyun dışında en çok yardım gördüğüm insansın forumlarda dönmeni bekliycem de ben burda olurmuyum meçhul giderek swg olayina kaymaktayim.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
Yok delirmedim. Abi bir haftadır oyuna giripte geçirdiğim zamana bakıyorum hiçbirşey yapmıyorum yapmak istemiyorum Uo oynarken hiç değilse çok sevdiğim crafting ile falan uğraşırdım boş zamanlarımda burda onuda bulamıyorum. Artık herhangi birşey yapmak işkence gibi gelmeye başladı.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
al iste bizde mal gibi kasıyoruz ingotlari biriktiyoruz o ise gidiyo ona ihtiyacı olanları dusunmuyo arkasında bıraktıklarına bakmıyo burda senin tradera ihtiyacı olanlar var :)
Mesaj tarihi:
Hehe daha 16 Şubata kadar devam ediyorum 1 aylık daha sürem var oyunda görüşürüz.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

Mesaj tarihi:
oyunda görüşürüz diosun girmiosun abi delirtme adamı[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
  • Yeni Oluştur...