Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mutlu ve guruluyum, hepinizle paylaşmak istedim.... Ankara Üniversitesi DTCF Klasik Arkeoloji ABD Yüksek Lisans Programına kabul edilmiş bulunuyorum. Yani '94 te başladığım okuluma tam on yıl sonra tekrar kayıt yaptıracağım gelecek hafta. Otobüslerede tekrar pasoyla binerim şimdi ben utanmadan ;) Bi kaza olmazsa 2 sene sonra "uzman" [ehemmm] arkeolog olacağım yani. Sonra kasmaz doktora da yaparım ben bu gazla.. Darısı akedemik kariyer yapmak isteyen tüm paticiklerin başına diyorum.[signature][hline]smthng about sx&drt
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ehueheu sana kolay gelsin . Derslerinde başarılar :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Kardeşimi en içten duygularla tebrik ederim 10 parmağında 10 marifet maşşallah :D bu arada inşallah şu okulu bende (10 senede de olsa) bitiririmde doktoralı paticiklere dahil oluruz beraber :)[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hehe gratz :p benden gaza gelionuz boleya neyse[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 wendigonun titleini cicegi burnunda arkelog olarak degistiirlmesini oneriorum :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Oha adamın çiçeği burnundalığımı kaldı lol 94 girişli üniv.teye amerikalarda ne içiriyolar sana öyle bulaşma demedim mi zencilere :D[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tebrukleer[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 o zaman universitelim olsun :p bide 10 yil gecmis universiteligimi kalmis onun cicegi burnunda gene :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: BonePART, 25 January 2004 05:54 tarihinde demiş ki: mezar kazıcı yane ehuehuehu treasure chest cikariyolar ara sira :p[signature][hline]- never too old to learn!
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 dmx iyiydi bu :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hadı hayırlısı bakalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kolay gelsin! :)[signature][hline]i saw you on the short bus!
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayı olsun inş başarılı olursun[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun...
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 had ibaşarılar Can[signature][hline]Anatolian University Computer dept.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 öğrenmenin yaşı olmazzzz ;) hayırlı olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Öğrenmenin yaşı yoktur kutlarım seni :) Allah kolaylık versin kurban :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hehe brit mezarlığı kazıp bi kaç lich çıkarırsın artık bize :p *!kaçar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Oo tebrikler Wendigo.Hadi gene iyisin."Otobüse pasoyla binerim utanmadan"heheheh. Şaka bi yana tebrik ediyorum :tebrikz:[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Valla tebrikler Wendigo :D Senden büyüüüük kocaman keşifler bekliyorus ;)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Dinazor Kemigi İSterikkkkk![signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tebrıkler,keske bende okulu bırakıp on yıl sonra devam edebılsem..[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?!
Eno Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bu adam burayı da bitirirse ben de askere giderim bitirdiği gün.. Kaçak herif! Nereye kadar olm hehe Hayırlı uğurlu olsun ;)[signature][hline]Profocio Hosting
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Wendigo, 25 January 2004 05:39 tarihinde demiş ki: Mutlu ve guruluyum, hepinizle paylaşmak istedim.... Ankara Üniversitesi DTCF Klasik Arkeoloji ABD Yüksek Lisans Programına kabul edilmiş bulunuyorum. Yani '94 te başladığım okuluma tam on yıl sonra tekrar kayıt yaptıracağım gelecek hafta. Otobüslerede tekrar pasoyla binerim şimdi ben utanmadan ;) Bi kaza olmazsa 2 sene sonra "uzman" [ehemmm] arkeolog olacağım yani. Sonra kasmaz doktora da yaparım ben bu gazla.. Darısı akedemik kariyer yapmak isteyen tüm paticiklerin başına diyorum. Tebrik ederim Şekeriiiiiiiiiiim!!!! Wen artık Uzamn olunca beni de alırsın kazılara, Truvaya gideriz ben Hélene olduğumu zanedip aradan animatörlük olayına da gireriz!!! nihihi!!! Biz gittik ankaradan sen geri dönüyorsun ya bitek bu olmadı işte![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 treasure hunt acık deilki abi bu serverda *!kaçar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hepiniz sağolun arkadaşlar çiçeği burnunda tanımını reddediyorum kart arkeolog olabilir belki şekerr senden iyi helena mı bulacaz ;) babam da "askerden kaçacam die profesor olacan ulan" diyerek tebrik etti zaten. Bulduklarımı kırışığ sufer zengin olacaz arkadaşlar. hepinizi diskoya götürecem :P[signature][hline]smthng about sx&drt
Öne çıkan mesajlar