Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 arkadaşlar bu youtube izleyebilmek için yf deki ayarlarla firefoxtan baglanmak icin yf yi kullanma hedesini yaptım tamam açıldı youtube falan ama. yf yi kapatınca firefox calısmıyor artık. yani internete baglanmıyor. bunu nerden düzeltebiliriz. eski ayarları geri al yapıyorum ama firefoxun backup ı bulunamadı diyor. acaba toptan firefoxu silsem yeniden kursam düzelir mi? bir de bu firefoxun kişisel ayarları nerde tutuluyor bilen var mı? bu mesajı ie ile yazıyorum ne büyük çile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ayarları "internete doğrudan bağlan" diye değiştirince çalışmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 öyle bir ayar yok malesef. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 firefoxu toptan bozdum yf ile de baglanmıyor simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sorunun cevabı , www.metacafe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 araclar > secenekler > gelismis > ag > ayarlar > internete dogrudan baglan > tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ses said: ayarları "internete doğrudan bağlan" diye değiştirince çalışmıyormu? varmış abi buldum :) çok çok saolasın. çözüldü mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar