Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bütün animelerimi usb hd lere taşıma kararı aldım ve şimdilik ilk çantamı taşıdım. Amacım bunun ticaretini yapmak değil, sadece yaptığım masrafın bir kısmını karşılayabilmek. Bu çantadaki dvdlerin markaları philips maxell ve verbatim. Toplamda 77 dvd var ve içlerindeki animelerin ss lerini aldım. Ayrıca tüm dvd leri ayrı ayrı hd ye aktardığım için bozuk bir dvd yok =) 100 dvd kapasiteli bir çantanın içinde direk kargo ile yollayacağım İçindekiler Aklımda bir fiyat yok malesef. Fiyatı konuşuruz anlaşırız vs. Animelerin kalitelerine gelince, mümkün olduğunca en güzel sunumları toplamaya çalıştım. Bir animenin kalitesini merak ediyorsanız ayrıca ss yollayabilirim msn den. Dediğim gibi bunun ticaretini yapmıyorum. Burda sattığım kendime çektiğim yedekler. Teşekkürler not:Fazladan naruto nun 100 den sonrası bölümleri de. Var ama kopyalama ihtiyacı hissetmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar