Mithr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kaç saattir uğraşmaktayım ama olmuyor açılmıyor bir türlü.utorrent için 4113 portunu açmaya calısıyorum.us robotica 9108 kullanıyorum.portforward.com dan da bakmıs olmama rağmen hep failed yazıyor kontrolde.. Server IP address: External Port Start 4113 External Port End 4113 Protocol tcp/upd Internal Port Start 4113 Internal Port End 4113 yapıyorum olmuyor.server ip adresine yanlıs değer giriyorum galiba.192.168.1.2 giriyorum (1.1 ile biten modemin ip adresi) yardım edebilecek varmı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 başlat > çalıştır > cmd ipconfig /all oradan kendi ip adresini öğrenebilirsin. wireless'larda dağıtım genelde 100'den başlar misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mithr Static ip ayarlaman lazım oda portforwading de yazıyor ordan oku hallet. Sonra hedef ip için kendi ayarladığın ipyi yazıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 genelde tek bir bilgisayar bağlanıyorsa statik ip gerekmiyor. çünkü adres kiralama süreniz bittiğinde yine ilk adres, yani eskiden tuttuğunuz adres verilecektir. ama, pek tabii ki, statik ip atamak en sağlıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar