yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Geçen gün şöyle birşey gördüm; http://www.baskentiletisim.com/ Hepte aklımın bi köşesinde vardır şu seslendirme sanatı/işi. Var mı acaba bu tarz bir programa giden, gitmiş olan? Düşünüyorum da şöyle ileride ufakta olsa ucundan bişeyler yapsam, ek gelir elde etsem falan filan.. Sesim fena sayılmaz çalışsam, öğrensem seslendirir,sunarım heralde diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Trt'nin vardı bir aralar böyle kurs gibi bir şeyi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tanidigin varsa bu islerle ilgili egitime fln gerek kalmaz. azcik duzgun diksyon yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 çok zor iş diyim de. yalnız istiyorsan, neden olmasın. bir de "dialog" diye bir kurs var en baba isimler ders veriyor onu araştırabilirsin internetten falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar