Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bilindik ön safhaları başarıyla geçtim.. bkz.sürücü kursu,sınavlar,direksiyon vs hatta dosyaları hazırlayıp,vergimi bile yatırdım. eee şimdi nolucak?biri bana bunun da tutosunu verse ya :P Nası,nerden,kaça alcam ben bu ehliyeti (izmirdeyim ben,ona göre anlatırsanız yerini filan çok şahane olur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 vergini (190 ytl harç) yatırıp dosyanı hazırladıysan geriye sadece hangi ilçeye bağlıysa sürücü kursun, onun kaymakamlığına gidip ehliyeti çıkartmak kalmış. yalnız sadece saat 8:30 - 12:00 arası işlem yapıyorlar ve 1 saat geç kalırsan yetiştirememe şansın var o yüzden en geç 9:00 gibi sürücü belgesi kısmında sıraya geçilecek yere dikil, 2 saat falan beklersin muhtemelen, önünde bekleyenlere bağlı. ehliyeti imzalarken 35 ytl veriyorsun, dosya parasını da vermişsindir sanırım hazırladım diyorsun. orada işlemlerin bittikten sonra akşam 5:30 gibi gel derler gidip alabilirsin ehliyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ehliyet kursun nerdeydi? konak a baglı bi yerde gittiysen tepecikte ki trafik müdürlügüne gitcen. narlıderede ise narlıdere ilce emniyet müdürlügü var mesela. yanında foto falan gotürcen. bide para al hatırlamıorum ne kadar istiolardı hazırlıklı git sen yinede. sabah erkenden gitki yarına kalmasın işin. ya da buraya sorcagına kursunu arayıp yardımcı olmalarını isteyebilirsin en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dur ben anlatıyım msnden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tanıdık polis varsa kolayca alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Tanıdık polis yoksa da kolay alırsın. Ben normal bir vatandaş gibi efendice gittim, gerekli evraklarımı hazırlayıp, vezneye parayı yatırıp adam akıllı sıramı bekledim. Sıram gelincede aldım çıktım. Ali cengiz oyunlarına, insanların hakkını gasp etmeye, sırasını çalmaya hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ben çok fazla bekledikten sonra tanıdık polis sayesinde aldm.. belgemi imzalaması gereken kişi tatildeymiş..o yüzden 2-3 hafta bekledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 benim de kız arkadaşımın babası komiseri mi ne tanıyomuş direksiyon sınavı olduğu gün aldı ehliyetini. bense 3 gün evde 2.5 saat sırada bekledim ve kıl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sen yine 3 gün beklemişsin.. ben 18 gün filan beklemiştim.. ama sıra beklemedim :D sdf kendimi öyle avutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ahenk noldu lan aldın mı ehliyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bilimum etlerimi kaldırıp sabahın köründe kalkıp gidebilsem alıcam da.. üşeniyorum :PPPpP tek başıma gitmeye de pek meraklı deilim yenişehire :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben gelmem işim var :P (çok çağırıon da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 para yatırırken adam soy adımı beğendi (bknz: Başbuğ) fazla bi sıra beklemeden halletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Madcat said: ben gelmem işim var :P (çok çağırıon da) hakkaten gelsene benle.. gider alırız yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 he he tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Gittim uğraştım bugün ,yarın da alcam =))) Babam sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bugün gittin ve yarın alcan? o nası oluo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 götürmem gereken bişei evde unutmuşum :P ama geç farkettiler.imzayı fln atmıştım =)) o belgeyi getir al dediler,yarı olsa olur mu dedim tamam dediler öle işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar