Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Ehliyet Almak

Afush

Öne çıkan mesajlar

Bilindik ön safhaları başarıyla geçtim..
bkz.sürücü kursu,sınavlar,direksiyon vs
hatta dosyaları hazırlayıp,vergimi bile yatırdım.
eee şimdi nolucak?biri bana bunun da tutosunu verse ya :P
Nası,nerden,kaça alcam ben bu ehliyeti
(izmirdeyim ben,ona göre anlatırsanız yerini filan çok şahane olur.)
Sosyal ağlarda paylaş

vergini (190 ytl harç) yatırıp dosyanı hazırladıysan geriye sadece hangi ilçeye bağlıysa sürücü kursun, onun kaymakamlığına gidip ehliyeti çıkartmak kalmış. yalnız sadece saat 8:30 - 12:00 arası işlem yapıyorlar ve 1 saat geç kalırsan yetiştirememe şansın var o yüzden en geç 9:00 gibi sürücü belgesi kısmında sıraya geçilecek yere dikil, 2 saat falan beklersin muhtemelen, önünde bekleyenlere bağlı. ehliyeti imzalarken 35 ytl veriyorsun, dosya parasını da vermişsindir sanırım hazırladım diyorsun. orada işlemlerin bittikten sonra akşam 5:30 gibi gel derler gidip alabilirsin ehliyetini.
Sosyal ağlarda paylaş

ehliyet kursun nerdeydi? konak a baglı bi yerde gittiysen tepecikte ki trafik müdürlügüne gitcen. narlıderede ise narlıdere ilce emniyet müdürlügü var mesela. yanında foto falan gotürcen. bide para al hatırlamıorum ne kadar istiolardı hazırlıklı git sen yinede. sabah erkenden gitki yarına kalmasın işin. ya da buraya sorcagına kursunu arayıp yardımcı olmalarını isteyebilirsin en mantıklısı
Sosyal ağlarda paylaş

Tanıdık polis yoksa da kolay alırsın. Ben normal bir vatandaş gibi efendice gittim, gerekli evraklarımı hazırlayıp, vezneye parayı yatırıp adam akıllı sıramı bekledim. Sıram gelincede aldım çıktım. Ali cengiz oyunlarına, insanların hakkını gasp etmeye, sırasını çalmaya hiç gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...