malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hayır bu bir hayvanın falan adı değil. her gün bizim evimize istisnasız gelen bir cevizden bahsediyorum , balkondan çiçeklerin arasındna topladığımız . bir süre incelemek istedim olayı . kuluçka zamanı güvercinlerin şu aralar .bir tanesi bizim eve uğruyor bayadır . özel bir besleme falan yapmıyoruz içeri almıyoruz yani . sanırım yavrusu olmuyor bunun , her gün ceviz bulup bir yerlerden üstüne oturuyor. ben cevizini aldıkça istisnasız her gün bir ceviz bulup oturuyor üstüne . bulamadığı zaman taş falan da koyuyor bazen altına . garip bir olayı benim için , paylaşmak istedim . duygu bağı kurduk hayvanla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Oha çok garipmiş kuş evlat özlemi çekiyor resmen. Abi bence git kuşcuda yumurta al parası ne ise ver. Koy balkona belki çıkar yavru harbiden. Birde benim aklıma birşey geldi bahsedeyim. Nazillide bir yakınımız var onların başına gelmiş. Böyle her sabah balkonlarında yumurta buluyorlarmış. Bildiğin tavuk yumurtası. 1-2 ay sürmüş bu, sonra bu tüm mahallede yayılmış. Millet balkonundan yumurta topluyormuş. Sonra olay çözmüşler. Sansarın biri kümeslerden yumurta çalıp evlere dağıtıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lol robin hood sansar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oyy canım ya yazık hayvancağıza.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şapşal =) antreman yapıyodur belki d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 uzuntuden bagrina tas basan insan duydumda, dotune ceviz basan kus ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 taşla mı antreman yapiyor bu saatte gulecegim yoktu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar