Prawler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arkasokak said: ahahaha mhp'ye mi oy attın?!chp'yi sevmiyorsun üstelik?eh be birader ne yaman çelişkiymiş.ulan şaka maka son 5-6 yılda chp ve deniz baykal ne karalandı.tayyipten çok deniz baykala gıcık bu millet yeni nesil özal çocuklarının gözde öfkesi deniz baykal. İnsanın düşünceleri değişebiliyormuş demek ki. Başbakanınki gibi, Türk milletinki gibi benimki de değişiyor. Bir önceki gün iktidarı alkışlayıp, öbür gün tankları alkışlıyoruz. Seneler önce Cumhuriyet bitti artık diyen adam seneler sonra cumhurbaşkanı olabiliyorsa, ülkeyi hem laik hem müslüman olunmaz diyen bir başbakan yönetiyorsa, AB hıristiyan cemiyeti diyen cumhurbaşkanımız, sonraları dış işleri bakanıyken AB kapılarını aşındırıyorsa, eh benim oy atarken fikir değiştirmemin nesi "ahahah" oluyor? Deniz Baykal'ın pek sevilesibir tarafını da göremiyorum. Partisini resmen faşist sistemle yönetiyor,onun da demokrasi lafı ağzında ama daha bütün partilerde olduğu gibi kendi partisinde de demokrasi yok, adam gibi bir çözümü olduğuna inanmıyorum, hiç ama hiç samimi gelmiyor. Cumhuriyet Rejimi elden gidiyor diye rant sağlamaya çalışan birine de oy atmak istemedim. MHP'ye attım,bana göre o da yanlış bir tercihti. Tercihimden dolayı memnun değilim bir daha yapmam. Türk halkı tercihinden memnun,bir daha seçti AKP'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?73,3085505,3085506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar