Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp Format

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

Test edilmemiş bir yöntem xp cd'si ile açıp d: sürücüne format atarsın ama pek güvenli değil sen çalışan wndowsunu d: sürücüne çalışır halde aktaramazsın en azından ben yapılıyorsa da nasıl yapıldığını bilmiyorum ve d:'ye windows kurmanın mantığı nedir amacın sadece D:'ye format ise bunu bi şekilde yaptırırız burdan ama windowsu d:'ye kurma nedenini söylersen belki alternatif sunabiliriz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi
burda da soldaki menude alt satırlarda yer alan disk yönetimini seç ve bekle sağ tarafta disk bilgilerin gelecek formatlamak istediğini sağ tıkla biçimlendir de bide burdan dene gene format atmaz ise xp cd'si ile boot ederek dene.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

c sürücüsü 1.2 gb ve baya eski bi hard disc
d 3 ten fazla biraz daha yeni bi hard disc
ikisi birbirinden farklı hard discler yani
parçalanmış tek bi hdd deil...

c patlamak üzere xp ye o kadar yer yetmio..
d ye kurmak istiorum
neyse ben sorunu giderdim de..

şimdiki sorunum baska

biosumda şifre var giremiorum
nasıl resetleyebilirim?
pili cıkarsam biraz beklesem default ayarlarına geri dönermi..
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle şifre sorununu bu şekilde aşarsın hatta anakart kitabın varsa onun reset edilme yeride var orayı kısa devre edersen reset oluyor.Ve pili çıkarmana gerek kalmaz ama boşver sen reseti çıkar pili 2 dk sonra tak ve aç makinanı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunu nasıl çözdün bilmiyorum ama d: 'yi system yapma büyük olan diskin de olsun windows ama system c: olsun system'i d: yaparsan kurtarmak istediğin zamanlar da çok çekiyorsun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Korkma patlamaz ama o şekilde değilde pili çıkartıp yap daha garanti yada anakart kitabını bul onun orda bi yeri var orayı kısa devre etmeni gösteriyor onu kısa devre et.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...