DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 xp yi c: den d: sürücüsüne nasıl atarım? önce d ye format atmam lazım ama "windows format atamıor. bazı disc utility lerini ve programlarını kullanıor dio.... naapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 cd disket le falan bott ederek atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Test edilmemiş bir yöntem xp cd'si ile açıp d: sürücüne format atarsın ama pek güvenli değil sen çalışan wndowsunu d: sürücüne çalışır halde aktaramazsın en azından ben yapılıyorsa da nasıl yapıldığını bilmiyorum ve d:'ye windows kurmanın mantığı nedir amacın sadece D:'ye format ise bunu bi şekilde yaptırırız burdan ama windowsu d:'ye kurma nedenini söylersen belki alternatif sunabiliriz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi burda da soldaki menude alt satırlarda yer alan disk yönetimini seç ve bekle sağ tarafta disk bilgilerin gelecek formatlamak istediğini sağ tıkla biçimlendir de bide burdan dene gene format atmaz ise xp cd'si ile boot ederek dene.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 xpyi c:'den d:'ye atmak derken, bunu direkt yapamazsın iki partition'a da format attıktan sonra d:'ye tekrar kurman gerekli. yok yapılabilmesinin bir yolu varsa ben bilmiyorum.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 c sürücüsü 1.2 gb ve baya eski bi hard disc d 3 ten fazla biraz daha yeni bi hard disc ikisi birbirinden farklı hard discler yani parçalanmış tek bi hdd deil... c patlamak üzere xp ye o kadar yer yetmio.. d ye kurmak istiorum neyse ben sorunu giderdim de.. şimdiki sorunum baska biosumda şifre var giremiorum nasıl resetleyebilirim? pili cıkarsam biraz beklesem default ayarlarına geri dönermi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kesinlikle şifre sorununu bu şekilde aşarsın hatta anakart kitabın varsa onun reset edilme yeride var orayı kısa devre edersen reset oluyor.Ve pili çıkarmana gerek kalmaz ama boşver sen reseti çıkar pili 2 dk sonra tak ve aç makinanı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Sorunu nasıl çözdün bilmiyorum ama d: 'yi system yapma büyük olan diskin de olsun windows ama system c: olsun system'i d: yaparsan kurtarmak istediğin zamanlar da çok çekiyorsun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ok saol ama c: baska hdd 7 8 senelık bişi d: baska hdd dediğim gibi.. d daha yeni ve daha buyuk bı hard disc.. d ye atarsam neden sorun yasarım annamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu arada bi arkadas bıos u resetlemek için bile değen + ve - kutupları birbirine degdır resetlenir dedi... kısa devre yapınca gercekten resetlenır mi patlamasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Korkma patlamaz ama o şekilde değilde pili çıkartıp yap daha garanti yada anakart kitabını bul onun orda bi yeri var orayı kısa devre etmeni gösteriyor onu kısa devre et.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar