sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 mldonkey[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 1- kazaalite projesinin sona ermesi demek bundan sonra kullanamicaımız anlamına gelmez. klitekpp v2.4.3 bi dolu başka siteden download edilebilir ve kullanılabilir aslanlar gibi çalışıyo 2- sharky nin ısrarla sölediği mldonkey war ki sitesinde edonkey den tut kazaaya hatta bittorrent a bile bağlanabildiği yazıyo 3-bonepart ın önerdiği shareaza war bi de. bunun mldonkeyden tek farkı kazaa serverlarına bağlanamaması. denedim baya dosya buluyo hakkaten ama indirmede problem yaşadım. dosyalar "pending" durumunda oluyo ve indirilemiyo. indirilenler de yawaş iniyodu baya. ama gene de denenmesi gereken bi prog 4- bittorrent olayı war ki hiç kullanmadığım bi olay. burdan ytse nickli arkadaşın önerdiği ptc isimli client indirilebilir 5-morpheus projesi yeniden hayat bulmuş. hatırlayın kazaa önceden morpheus adını kullanıyodu daha sonra kazaa oldu ve geliştikçe gelişti. ama bu arada morpheus da yoluna dewam etmiş sanırım ya da ben herşeyi birbirine karıştırdım ve kazaanın önceki hali morpeusla bu morpheus farklı şeyler :] şu sıralar en başarılı p2p progları bunlar. ama her p2p networküne bağlandığı iddiası doruysa en iisi mldonkeydir bu proglar arasından[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sakalimiz da var ama.. Anlatamiyoruz tabii :) @yok; nasil yani ben pati degil miyim ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 OVERNET RULES - Dünya overnet kullaniyor, birakin emule,ml falan neymis :) !!! (eger türkiyeden cable ile baglaniyorsan cok düsük performans alma olasiligin yüksek, türkiyenin hatlari sux...)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 vampire in dedigi gibi eger baglantin iyi ise divx, oyun, program icin overnet muzik, klip icin soulseek[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Eeee ? mldonkey Overnet 'i de destekliyor. Şimdi ne olacak ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yaw türkçe konuşsanıza... konusu açılmışken, çalışırken (misal şimdi) itü nün bağlantısını kullanıyorum ve p2p programlarda (kazaa ve imesh denedim) evdekinden daha kötü performans alıyorum. buna bir çözüm önerisi olan var mı? yani broadband bağlantıda broadband hissini vercek program istiyorum. (t3 gibi bişey düşüyor bana. direkt downloadlarda 550leri görüyorum ama kazaada 5-8 en iyi ihtimalle 10-20 oluyor)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 mldonkey hakkında bi yazı alsak olmaz mı sharky? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Internet bolumune bir baksak ? hi ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: MumChamber, 26 January 2004 15:04 tarihinde demiş ki: yaw türkçe konuşsanıza... konusu açılmışken, çalışırken (misal şimdi) itü nün bağlantısını kullanıyorum ve p2p programlarda (kazaa ve imesh denedim) evdekinden daha kötü performans alıyorum. buna bir çözüm önerisi olan var mı? yani broadband bağlantıda broadband hissini vercek program istiyorum. (t3 gibi bişey düşüyor bana. direkt downloadlarda 550leri görüyorum ama kazaada 5-8 en iyi ihtimalle 10-20 oluyor) ama p2p programlarında karşıdan dosyayı çektiğin adamın bağlantısında iş yoksa yapılacak birşey yok.Yinede popüler dosyaları daha hızlı indirebilmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar