sgecca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Selamlar, Paticik ta arattim, tavsiye, bilgi niteliginde bir konu acılmamıs, buradan baslangıc olsun. 1 LCD, 1 tüplu monitor ( ups e vermeyeceğim ), g15 klavye, razor mouse ( marka veriyorum ki cektikleri enerjiyi anlayın diye ), 2 hdd, 1 cdrom,1 tane fan. UPS'i bu sisteme almak istiyorum, var mı önerileriniz, marka ve VA yönünden ? teşekküerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kasandaki guc kaynagin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 600va'larla pek idare edebileceğini sanmıyorum. Sadece elektrik kesilince güvenli bir bilgisayarı kapatma sağlarsın gibi geliyor. Kesilir kesilmez kapatmaya başlarsan tabi. 1000va yeterli gibi bence. Marka model filan pek farketmiyor zaten hepsi aynı işi görüyor ama devreye girme süresi 4ms'ten büyük olmasın derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 APC 1500 tam sana göre diyebilirim. teknik servisleri de çok iyi,şirket olarak APC ile çalışıyoruz. ben gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Valla hangi marka iyidir bilmiyorum ama her sektörde olduğu gibi bu sektörde de pahalısı daha iyisi oluyor. O yüzden kesenin ağzını aç parana kıyda en iyisi neyse onu al... Ben uyduruk bi tane aldım, orda süs gibi duruyor. Ne elektrik gidince pc yi açık tutuyor, ne de voltaj dalgalanmalarını regüle edebiliyor. rezalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aynen valla arkadaşa da al dedim ucuzunu farketmez basit bi iş görüyo vs. diye. adam aldı, şimdi kendi kendine kapanan bi ups'i var :D kaliteli bişey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ya kuru akülü değil de flood (yaş akü) aküye bağlanabilecek bi ups sistemi yok mu, aküsünü ayrı ups sistemini ayrı alalım falan? sırf kargo ile flood aküler taşınamadığı için kuru akü bu ups sistemleri biliyosunuz belki, yoksa devrilmesi, devrilmeyi bırak hareket etmesi çok zor olan bişey bu ups, bence deep cycle şeklinde olan flood akülerden alıp düzgün bir ups sistemine bağlasak (akünün kapasitesine uygun olması gerekiyor tabi) sonra bunları kapalı bir balkona ya da uygun bir yere kapatsak, şahane ups olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Misal http://store.altenergystore.com/Batteries/Batteries-Flooded-Lead-Acid/Trojan-T-105-6V-225Ah-20Hr-Flooded-Lead-Acid/p1771/ Bu 6 voltluk deep cycle flood akü, 225 AH Yani teoride 1 saat boyunca 225 amper enerji verebiliyo (tabi 1 saatte o kadar enerji çekerseniz akü bozulur:b ya da bir şeyler yanar) Ups sistemlerinin aküleri genelde 12-6volt ve 6 AH falan Arada çok ciddi bir fark var Ve bu akü 140 dolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar