Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Herkeslere COooookKK Slmlar Smanchi Acemiligi tamamladi 4 ayim kaldi... Daeween giricek benim yerime insallah.. Umarim hersey yollunda gidiordur.. Tum Swg ciler 4 ay sonra gorusuruz insallah.. Simdilik fazla yazamiycam ama ilerde daha cok yazarim Daeween sende karala buraya biseyler.. Istanbul Anadolu Kavagindayim Asker olarak.. Acemiligi de İzmir poligonda yaptim kepap ti CM ve WS charlarim dondugumde hizmetinizde olur herhalde artik...[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Nası kebap bi askerlik kardeşim bu :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 en büyük asker bizim asker! :tebrikz:[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ozledik seni gel artik :-) Gulay / Tulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Adam bi de evci cikiyo... Ne zaman parti verioz Simoo!!! :lol:[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Dae zaten benden çok online. :-p Sendende haber alıyoruz forumlar ve dae vasıtasıyla. Acaba revhas nabıyor ? :)[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sman amma ballisin, Bizde cok ozledik, gecen gun Dae oyuna girmisti heralde sen zannettim. Arada sirada buralara yaz bari...[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Vallah Evci harici de dısarı gorevler aliom su anda arkadasın bilginin basındayim bende ozledim sizleri cok durun su evci isim bi hallolsun her hafta sonu giricem oyuna insallah... Hepinizi acip ozledim... Bu arada benim birlik super denize 3 metre kovusum. Bi mok ta yapmıyom cep telefonu serbest... hehehhe Kepap askerlik yane... :D Arada buraya yazmaya devam edicem... Gozlerinizden opuom benim charlarla uzun donem Astek olan bi Cacuk var o ilgilenio belki tanıonuzdur Daeween diye.. mauahhaha Hadi simdilik opuldunuz.. Mad hala kasio ya Jedi olamadımı hala merak ediom olduysa satın alıcam accountunu 50500505 dolar veriom... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bu nası bi torpildir kardeşim, yoksa Genel Kurmay Başkanı baban mı?? :-D Evci çık da beni ara dostum, bi akşam coşalım. Yeditepe dolaşırız istanbulu...[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dolasırız canum evci çıkam zaten sana gelip giricem oyuna heheheheheh :p[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ooo kimleri görüyorum hayırlı testereler :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Simdi Simoyla konustum Kadikoyde dolaniyomus, bu nasi askerlik anlamadim valla :-D[signature][hline]:hrr: "No more Mr. Niceguy..." :hrr: Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Vallah Takılıom babalar ben haftanın 3-4 gunu izinliyim posta gibi biseyim ama kendi islerimin postası.. hehehe Allah herkese bole askerlik versin... Oyunu acip özledim... Bi girebilsem zevkten 4 köşe olucam.... Hehehe[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Dün Daeylen baya bir takıldık sende gelde senlende takılalım artık :) Bayram tatili yaklaşıyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Jackal77, 25 January 2004 12:30 tarihinde demiş ki: Vallah Takılıom babalar ben haftanın 3-4 gunu izinliyim posta gibi biseyim ama kendi islerimin postası.. hehehe Allah herkese bole askerlik versin... Oyunu acip özledim... Bi girebilsem zevkten 4 köşe olucam.... Hehehe gel gelde borçlarını öde :p şaka şaka hadi sende gel artık dae giriyo haftasonlari senide bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Arkadaslar valla hafta sonlari olmasa gunler nasil gecerdi bilmiorum.Hafta ici olan sıkı calismalarin ardindan eve gitmek ilac gibi gelio insana biz komutan olarak yetistirildiimiz icin genelde cok ders vede eitim dolu bi hafta icinden sonra cuma geceleri oyuna kosup sonradan uykuya dalinca yanliz biraktiim arkadaslardan simdiden ozur dilerim. Ayrıca Sma nin vendorlari duseltip evlerini refresh ettim ama harvesterlarini kurtaramadim simdiden ozur dilerim Revhas a da vede dier tertiplerime burdan allah kolaylik versin diorum hafta sonu gorusuorus bana sorarsaniz bugun itibariyle 2 sinavim vede spor sinavlarim kaldi subatin basinda 5 gunluk tailimis var o gunlerde baya bi gorusucez aksamlari insallah 11 subattada kurram olucak ya komutanlik yada meslek ben meslek istiorum ankarada ama hayirlisi dielim simdiden dualariniz benle vede dier arkadaslarimla olsun insallah . Beni ceken arkadaslarima cok tesekkur ederim swg ailesine.Hepinisi simdiden cumaya gorusmek uzere operim. PS: Sma cim sende kendine ii bak rahat olduunu duymak cok gusel zaten her hafta cuma konusuorus sesimizi duyup dertlesiorus allah kurtarsin.Bilgilerini bizle paylasan sad vede arnaya da burdan tesekkur ederim.Operim... Dae..[signature][hline]Omam El_Kayed[DesertFighters] Ferrowich[HorseLords]... Kelem Swartz LvL 50 Warden Excalibur/Hibernia Vengeance Guild "İnsanları anlamak, karşıdakinin yerine kendini koyabilmektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 (:))[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar