borntoride Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Arkadaşlar Ati Radeon 9600 pro'm var ve splinter cell ve nfs underground gibi oyunlarda problem çıkarıyor, tamamen ekran kartıyla mı ilgili bilemem ama mesela splinter cell'de duvarların arkasından ışık gözüküo ve oynanamaz hale geliyor, ayrıca nfs underground'da bazı yazılar ve grafikler bulanık çıkıyor, nedeni ne olabilir ltf yardım edin...[signature][hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bendede 9600 pro var bendede aynı sorun oluyordu ekran kartı özelliklerine gir radeon un orda performans ayaları var onları yukardaki ayarlardan "kaliteli" ye getirip dene[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borntoride Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yok denedim olmuyor zaten alakasız grafikler bulanık diyorum dostum.[signature][hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 catalyst 4.1 i denedinmi?[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bendede grafikler bulanıktı şimdi gidip bakmaya üşendim yurda ama aynı sorundan muzdariptim ordaki ayarlarla oynayınca düzelmişti anti-aliasing i falan kapamayı kapalıysa açmayı denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar