Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konun doğru yeri burası mı bilmiyorum ama, PS2'lerde kullandığımız gamepad'i PC'lere bir konvertör ile bağlama imkanı var mı? bu konuda bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Kumadam of Moonglow Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bi Fikrim yok ama bunun için özel konvertör ürettiklerini zannetmem yani bilgisayar için özel gamepad piyasası çökmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Cevaplar için teşekkürler, Malesef artık İstanbul'da yaşamıyorum, bu konvektör'ün bir markası yada adı varsa Bursa'dan temine çalışacağım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49789[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Kumadam, 26 January 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Cevaplar için teşekkürler, Malesef artık İstanbul'da yaşamıyorum, bu konvektör'ün bir markası yada adı varsa Bursa'dan temine çalışacağım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? İyi akşamlar Abi inegöl çarşısı denen yere gidersen mutlaka bulursun oda olmaz ise onun alt tarafında elektronikçiler pasajı var oraa bi bak derim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Cevaplar için herkese teşekkürler, İnegöl çarşısına bakacağım. Fizban'a : Selam Dostum, yaşıyorum sadece şu sıralar iş yoğunluğum çok fazla, SWG'yi 1 aydır oynayamıyorum, UO'da ise sadece evi refresh lemek için giriyorum. Yakında öldürücü cumartesi gecesi aksiyonları ile geri dönebilirim herşey ttnet'e ve karıma bağlı :)[signature][hline]Kumadam of Moonglow Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar