Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Soguk bir dus seninkisi Once bir manivela Sonra Guruldeyen bir su Gozlerin ise caresiz Soguk bir dus seninkisi Bornozun kayip O banyo bile yalniz Dudaklarin muhurlu Soguk bir dus seninkisi Kapin aralik Iceride haylaz ruzgar Ellerin hareketsiz Soguk bir dus seninkisi Kestigin bilek isyanin Kanin ise akip giden anilarin Basinda bekler o beyhude cirpinislarin Soguk bir dus seninkisi Camin bugusu kadar az Yerdeki kalebodurlar kadar sekilsiz Yasamin... *Elindeki jilet yana dogru boylu boyunca damlalarin ustunde kayarken bilegindeki kan bir azalip bir cogaliyordu.Gozleri ise cam mavisi iriliginde oylece o kareyi dondurup kalmisti.Polis kizin gozlerini kapadi ve duvara yazdigi son dortluge baka kaldi.* Soguk dusuma hosgeldin Ben nefesimle sen bedeninle Ben tum ciplakligimla Sen tum yalanlarinla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Cok etkilendim bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cok gec gordum, ama cok cok begendim. ellerine saglik. son dortlugu okurken tuylerim diken diken oldu ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben pek haz alamadım sanki redifli, kafiyeli sözcükleri toplamışsında başına cümleler koyup; bitirivermişsin gibime geldi sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 said: Soguk bir dus seninkisi Camin bugusu kadar az Yerdeki kalebodurlar kadar sekilsiz Yasamin... özellikle bu kısım etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 çok etkileyici yazmışsın tebrik ederim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar