sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yuvarlak bir pastayı SADECE 4 kesişte 16 EŞİT parcaya nasıl bölebilirsiniz ? cevabı bırkac tahmınden sonra gelıcek..[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 A: Buraya gelen insanlar soruyu çözmeye çalışır. B: Sorulan soru çözümsüz, mantığa filan aykırıdır. C: Buraya gelen insanlar çözümsüz, mantığa filan aykırı soruyu çözmeye çalışırlar.[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels!
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 D: Hicbiri ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ? gayet kolay. | - / .[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 önce normal şekilde 3 kesişte 8 parçaya sonra enlemesine keserek 16 parçaya ulaşırım[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bi dakka olmadı o. iki kere enine keserim. bi de | - keserim.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 A ile C aynı oluyo sanırım ne dersın?.. Mantıksız olabılır kı cevabını soyleyınce aslında mantıklı oldugunu anlıcaksın..Bu yuzden de mantıksız ama mantıklı bır soru dıye attım topici. Sadece bikaç tahmın beklıorum Soruyla ilgili, insanların ne gibi bişiyle ugrascakları ile hakkında yorum deıl. ewt biraz farklı boyuttan bakın pls mantıksız da bı cevabı yok.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: _UndyinG_, 26 January 2004 19:28 tarihinde demiş ki: önce normal şekilde 3 kesişte 8 parçaya sonra enlemesine keserek 16 parçaya ulaşırım nasıl yanı? 3 kesişte 8 parca nasıl?[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: horacegoesskiing, 26 January 2004 19:29 tarihinde demiş ki: bi dakka olmadı o. iki kere enine keserim. bi de | - keserim. Ahah bööle diicektim evet benim dediğim gibi kesince 12 parça ediyo:)) (kızmayın mathe 3 geldi okadara yetiyo kafa:))[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 26 January 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 olmuyo ....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle [Bu mesaj darkwingduck tarafından 26 January 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 26 January 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ee bu soru eksik zaten , Parcalar e$it olmalı diye biliorm ben bu soruyu yoksa kolaay .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yok ya yine toplamda 12 ettş benim dediim bone'un dediği doğru ama ozaman 16 parçaya ulaşıon :) (galiba yani....Hesap makinası falan yok mu yyaw)[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: _UndyinG_, 26 January 2004 19:32 tarihinde demiş Ahah bööle diicektim evet benim dediğim gibi kesince 12 parça ediyo:)) (kızmayın mathe 3 geldi okadara yetiyo kafa:)) Eha 6 senedir matematiğim 0. Ama pastayı oldum olası hep böyle keserim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of [b]God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 üç kesişte klasik olarak 8e bölünmez pasta. klasik olarak 4 kesişte 8 oluyo. bonepartcım o dediin pek pratik diilmiş.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 önce - | etti 4 ben bu 4 parçayı yerim midemdeki enzimlerle 16 parçaya bölünür oldu?
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 haa tamam e$it demi$ zaten , bazı arkada$lay yontemlerini dorulasınlar ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: ZeuZ, 26 January 2004 19:37 tarihinde demiş ki: ee bu soru eksik zaten , Parcalar e$it olmalı diye biliorm ben bu soruyu yoksa kolaay . eşit diyo zaten sen gözünle okumamışsın :-p[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yaw tamtm işte bone'un dediği gibi 2^4 mantığıyla çözülüyo (ki dilimleri bile üstüste koymanız gerekiyo oderece üslü sayı bi soru yani:)) ı - böl etti 4 sonra üstüste koy bidaha ikiye böl etti 8 bütün parçalardan kule yap bidaha hepsini ikiye böl etti 16[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 BonePart Bildin sanırım 2.yoldan :) ama ben yıne de acıklayayım cevabı Acık ve Net bır sekılde. Pastayı once 2 defa keserek 4 e böleriz (enlemesıne ve boylamasına). Sonra oluşan 4 parça eşit oldugu ıcın üstüste koyarız ve ortalarından bır defa daha keserız. Etti 8 EŞİT parca. Daha sonra bu 8 EŞİT parcayı tekrar üstüste koyar Keserız ve 16 parca pasta elde ederız. Sen de dogumgununu en karlı şekılde kutlamak ısteseydın sen de bi pastayı max. eşit parcalara bölmeye calışırdın ve boyle bı soru arardın. :)[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Tabii bööle dilimlerle oynarken kule falan yapmak için hangi pasta dayanacak onca işkenceye gibi bi soruya daha cevap aramak gerekiyo[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 :) dayanır dayanır onemlı olan ustuste koyabılmek[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 evet yani. pratikte olmaz öle bişi. pastalar eşit dilimlerden çok eşit kütlelerde macunlar filan olur :P[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: BonePART, 26 January 2004 19:48 tarihinde demiş ki: iyi guzel kardeşimde dogum gununde sana al bakalım 4 ersit parcada boldun boldun yoksa babayı alırsın hediyeleri mi dediler lol lol hyr ben pastayı boluşturebılmek ıcın boyle bır yonteme baswurdum ama ustuste koymadan yaptım her parcayı kendı ıcınde boldum 2 ye :) ustuste koyarsam dewrılır dıe :)[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 olmadı ama yuvarlak bir pastayı diyo. siz 4 e bölüp üst üste koyunca yuwarlak pasta falan kalmadı ortada. şekli bozmadan ayırın da göreyim 16 ya. ya soru yanlış ya çözüm :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 pasta yapıyom denicem.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Öne çıkan mesajlar