MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 haberınıs war mı temmus austos gıbı album kayıtları falan wardı noldu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 manga nedir? grup mu? hadi biliyosan müzik okuluna ekle öğrenelim ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ya hanı bı yarısma wardı sıng your song dıe hatta 6. cadde bırıncı olmustu. orda ikıncı olan elemanlar; baya ııler .. odtu senlıklerıne falan cıktılar gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya bu sing you song mp3leri nerden bulunur[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 haa dooru hatta 2 elemanı sanırım yılbaşında burda çalan +4 deydiler[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 walla baya ııler de bı bulsak albumerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 manga sewen yok mu yaw:?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ankara limon'da(yanlış hatırlamıosam) seyretmiştim bi kere bu elemanları..kendi tarzlarında fena değiller bence..ama yine de çok kalıcı bi grup olmaktan uzaklar..tabi ben syredeli çook oldu şimdi nasıllardır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bılmezmıyorum bornova ooze gelmıstı ılk acıldıgı hafta 6.cadde ıle bırlıkte elemanlar saglam gercekten cok basarılar sarkılarını bulmak ıcın cabaladım ama bulamadım sız bılıyormusunuz nerden bulacagımı?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bunlar hep kurban grubu ile konsere çıkıyorladı bir zamanlar.ama tabii kurban daa iyi grup mangaya göre.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yalan: sewılmek ıcın ask ıcın ii olmak yetmıyorr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Sensible, 24 January 2004 12:23 tarihinde demiş ki: ya bu sing you song mp3leri nerden bulunur ah bı bulabılsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar