karareis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 en ii pistol experiencını nerde kazanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Vahşi batıda huhauheha :-) Dantooine'e git orda senin gibi içinde combat ateşiyle yanıp tutuşan elemanlar bulacaksın elbet. *!Barnak basar..*[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 pistol xp yi en iyi pistolle alirsin kimi zaman carbine lerinde pistol xp verdigi gorulmustur ama en iyi pistol kullan sen pistol xp icin... p.s: carbinelrin pistol xp verdigi konusunda ciddiyim gecen bug olustu verdi urza ya carbine pistol xp[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 neyle alırım dememis ki nerde alirim demis :) her yerde alirsin git bi hunting group bul squill caves tusken fort gibi yerlere sürekli akan insanlara katıl. ben de çok bilmiorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 tek başına avlanmak istiyorsan dantooinede savage quenker missionlarını al hem öldürmesi kolay hemde 3k küsür xp verir bir tanesi[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ha ben soruyu yanlış okumuşum :P pop un verdigi ornek iyi ama buffli ve armorlu solo yapman daha mantikli unutma[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 eger skillerin dusukse savage lara dalma sadece qenker gorevi al zira savage lar fena dmg vermezler, aralarındada pek bı xp farkı yok normal qenker 3100 xp verır. savage lar 3500. pıstolde ust sevıyeye cıktıgında temkınlı olmak kaydıyla hurton huntress lara gecebılırsın daha sonra zıra onlarda sna 4500 xp verecektır ama dedıgım gıbı dıkkat ve saglamlık onemlı zıra hurtonlar deathblow cekerler. qenkerlarda ole bı problem yok 60 sn yatar olayına devam edersin. tabı bu ıslerı tek basına yapmanı tavsıye ederım. olayı sole toparlayalım hemen. 2 gorev alip bir tur attıgını farz ederek. tur basına qenker gorevi 21000 xp savage qenker gorevi 25000xp hurton huntress 32000 xp verecektir tu basına bu da neyı masterlıcaksan max 2 gunde masterlarsın demek oluyo master etmek ıcın ole cave mave ısıne gırme oralar kalabalık olur olmezsın ama surunursun aldıgın xp lerı paylasmak zorunda kalırsın. olme rıskın oldugunu dusunuyosan qenker yok olmem ben dıosan hurton. kolay gelsın:)[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hepinize tesekurler evet quenkerlara gittim cok gusel xp alıyorum saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar