Villians Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bırak dış etken olarak kalsın neden kafanı yorasınki herkes yapmak istedğini yapiyor sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Dış etkenler itinayla belirlenir, yok edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben niye hicbisi anlamadim bu topicden ya :( e1 x 25 santim = e2 .. ulan yine aptal oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kermit o kız bence lezbo falanmış..Nasıl bi kıskançlık nasıl bi ayırma güdüsüdür o öyle.ama yine de; kermit said: ....o kızla arkadaşlığın biticek dedim zaten okul bitiyo seneyede aynı eve çıkıcaz felan dedim bi tercih yap dedim.... "Ya ben ya o" tripleri sux!! Kusura bakma istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama ben bu "tercihini yap!" kadar gerzekçe bi söz duymadım hayatımda.Uzak tutuyorum öyle muhabbetleri ztn kendimden.Ama taş atmıyorum yanlış anlama da.. kermit said: bi teyzemde otobüste giderken öndeki öğrenci bi kıza şöyle bişi söyledi "10 tane kız arkadaşın olcağına 1 tane kaliteli erkek olsun daha iyidir. erkekler hiç bi zaman laf yapmaz arkandan konuşmaz kuyunu kazmaz. senin iyiliğini düşünür" demişti çok doğru Yalaaaaaannn!!! Ne dedikodular,ne ayak kaydırmalar, ne kankasının sevgilisine yazmalar duydum/gördüm erkekler arasında,külliyen yalan.Hatta tanrı erkek dedikodusundan korusun o derece =)) Olay kaliteyse 10 tane kaliteli kız arkadaşı tercih ederim bi tane kaliteli erkek arkadaşa (arkadaş ama yani..)(bu arada kalite kontrolü kim yapıyo?neye göre karar veriyoruz?asdadsa) kermit said: ...bi erkekle kız çok yakın arkadaşız diye geziyolarsa eğer yalan. arkadaş ayağı göt ayağıdır unutmayın... Adamına göre,olan bitene göre arkadaşım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Afush said: Olay kaliteyse 10 tane kaliteli kız arkadaşı tercih ederim bi tane kaliteli erkek arkadaşa aşkımız buraya kadarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Nayır nolamaz.. bırakmam seni kedi :D valla bence 20 kız ark edersin sen.(bende o kdr yok ama..edersin yani :D) <3 *sevgi sevgi sevgi* :D heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 20 hm düşünmem lazm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bozulsa ne olur ki sonuçta ne olursa olsun herşeyin bir sonu var bunu sende biliyorsun duygular bi zamandan sonra unutulur gider her zaman ne kadar unutamam içimde yaradır desende.Dürüst olmak gerekirse karşındaki alışkanlığın olmuşşa ya da sadece cinsellik üzerine kurulmuş ise o zaman bu etkenler seni üzer yorar. Öteki türlü dünyada kız ya da erkek mi yok boşuna yormamak lazım bu tür şeylere kendimizi dimi ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sacma sapan 1-2 arkadasi varsa onlar etkileyebilir, bu duruma gore, bazisi iyi yonde calisiyor, sans. Duruma gore bi bok yokken etkileniyor. Distan etken olmasina gerek yok. Uzaya gotur orda da etkilensin. Hos orda da etken var ama. Sanki yokmus gibi dusun. Zaten distan cok az bir etki yapar, oyle aman aman sekilde etki yapiyorsa bastan gg o iliski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kadında bitiyor olay herhalde.. bi olayları yansıtma biçiminden falan filan vişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 size does matter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar