teenboi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 xp de cd romumdan bi cd yi çıkardımda pc cd rom u görmemeye başlıyor...Oyun bile kuramıyorum...Mafia kurarken de cd leri değiştirdiğimde cd rom u görmemeye başlıyor ve birçok kurulumum yarım kalıyor...Bir de Lg cd rom lar la ilgili çok çabuk arızalanma sorunu var.Arkadaşımki 5 ayda bozuldu ve benmkinin de durumu pek içaçıcı değil alınca hangi marka almalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 walla tüm cdromlarım lg (3 ayrı bilgisayarda toplam 5 tane var. ikisi combo dvd/writer) hepsinden de memnunum. bozulma gibi bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. (kullandığım işletim sistemleri xp, win2k, win2k3) katiyen lgden şaşmam. cdyi değiştirmek için bilgisayarımdan e: sürücüsüne (ya da ilgili sürücüye) sağ tıklayıp "çıkart" tuşuna basarsan (ingilizce "eject") sorun çıkarmayacaktır muhtemelen..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 walal lg ye cd koymak kurda kuzu terslim etmekle aynı şey.yer walla hiç acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Asus veya philips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Lg çok iyi değil ama senin problemin lg ile xp arasında ki bi saçmalama lg'lerin bi kısmı bunu xp'de yapıyor. Tekrar sistem kur bilgisayarına hiç bişey kalmaz nasıl çalışması gerekirse öyle çalışır. Cd rom alacaksan samsung'da alma philips olabilir mitsumi olabilir sony olabilir sonyler diğerlerine göre baya bi ağırdır (kilo olarak) ama en uzun ömürlüsüdür diyebilirim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar