Guru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bugun mailboximda davetiyesini gorup girdim ve sasirdim acikcasi, Eve Online'i severek oynamis biri olarak, web-based eve online diyebilecegim bir oyun yapmislar. Flash Player 9 isteyen bu web-based mmorpgye www.warpfire.net adresinden ulasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 10 dakika dayanabildim :) Konsept ve grafikler arak ama güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bu kadar arak olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla arak marak iyi yapmışlar yine lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Oynuyorum bu arada, sardı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ehehe, benim de hosuma gitti, bu arada bu konsept falan nereden arak ? sistem guzele benziyo, daha iyisi varsa onu oynayalım, sardı bu gerci =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 benim roketim bitti bıraktım kapadım oyunu :( bulamadım nası yeni cephane alcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kfg said: bu arada bu konsept falan nereden arak ? starport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Dragonmax said: benim roketim bitti bıraktım kapadım oyunu :( bulamadım nası yeni cephane alcam :( Hangar da cephane bolumunden satin alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar