spompas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Corsairs oyununu bilirisiniz, onun tadında korsanlık oyunu arıyorum bildiğiniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sid meier's pirates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Pirates of the Caribbean var mesela, deniz savaşları fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pirates of carribean iyidir, oynanır. sid meier's de iyiydi de çabuk bitiyordu be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 arcane said: sid meier's pirates, psp icin olanını idirdim berbat bir oyun hem aynı şeyler , taktik yapmadan düşman geminin yanına git asağı+X tuşlarıyla adamı yen gemiyi al hep aynı şey :( bana daha gercekci lazım Corsairs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sea dogs o da kesmicek yani, sonu yok bunun... yeni bir oyun çıkması lazım ki tatmin etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yabancılar bu tür oyun eksikliğini farketmeden türkler inşallah bir oyun yapar istediğim kriterlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tam tadında buldum bilmeyenlere duyurulur, saatlerdir oynuyorum grafikler, atmosfer vs cok iyi... ps: oyunu yazmayı unutmuşum saatlerdir oynadıgım için beynim sulandı oyun; ANNO 1701 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Onun expansionı çıkacaktı bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Buccaneer: The Pursuit Of Infamy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar