Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Hemen sorunumu anlatayım: DVD yazarken multi session uyguladım, şu an DVD üzerinde iki session var fakat ben en son yazdığımı görebiliyorum sadece, ilkine ulaşamıyorum. İlkine ulaşmak için ne yapmam lazım? DVD-RW LG-GSA 8041B en son firmware 1.04A var. DVD'yi yazarken de Nero 6.6 kullandım. Konuyu arattım ancak bulduğum tek konuda da çözüme dair bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yazarken ayarları var onların eski sessiona dahil edip yazcaktın yeni sessionu. Yani sorun yok dvdrw'de filan. Ama eski sessionu nasıl okuyacağın hakkında fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Çözümü buldum. Isobuster adlı programla kolayca sürükle bırak şeklinde verileri kurtarabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar