Soulless Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 BBC 'nin haberine gore NASA yeni bir MMO hazirlatmak istiyormus.Daha cok egitim amacli olacak bu oyunda gercek NASA muhendisligi ve bilimsel gorevler simule edilecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bu oyunda PK'lık yapmak istiyorum, MK'lık yapmak isteyenler için de instance arena falan olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Aynı şekilde yardım kurluşlarının hazırladığı Darfur'daki mültecilere yardım paketleri bıraktığın, besin karışımları hazırlardığın bir oyun var bu oyunların genel amacı oynanabilirliklten çok toplumsal bilinci arttırmak ve destekçiler toplayabilmek. Sanırım Nasa'da uzay görevlerine kaybolan ilgiyi gençlerde tekrardan canlandırmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar