pante Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 break dance la ilgilenen arkadaşların kesinlikle oynaması gereken bi oyun. psp ve ps2 de var sadece bu oyun ne yazık ki oynama fırsatı hiç bulamadım :( trailer video için : http://www.youtube.com/watch?v=_k-0m1Ojrxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Oyunun adını hiç duymamıştım önceden; inceledim biraz oldukça eğlenceli bir oyuna benziyor gerçekten iyi bahsedilmiş oyun hakkında da rap, hiphop sever arkadaşları doyurucu nitelikte gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 eskiden parappa the rapper vardı hatırlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar