spirit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 $u anda yurtdi$i baglantilari goctugu icin,launchpadden swg patchlerini cekemiyorum.Ba$ka bir internet sitesinden bulabilir miyim acaba? Official sitede,patch icin link bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 SWG'si patchli olan birisinin bana yollayabilitesi var midir bir de? [Bu mesaj spirit tarafından 08 January 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 en az 2,5 saat sürüyor patchlerin downloadu. Eğer elindeki eski sürüm swg ise benim gibi 6 saat beklemen gerekicek. (tabi kablo yada adsl olduğunu varsayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Adsl aldim gecenlerde,aldigim gun yurtdi$i baglantisi patladi. Hayir bende bi sorun var orasi kesin..Peki ba$ka bulabilecegim bi yer var midir bu patchleri? Allahim,swg help center'a bile mesaj attim :)[hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bildiğim kadarıyla yok direk patch download edebilceğin biyer. Aslında bi ara öyle bi adrese rastladım gibi hatırlıyorum ama... official forumlara bi gözat derim.[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 sony'nin yardim hattindan edindigim bilgiye gore,patchleri download edebilecegimiz ayri bir site mevcut degil. yalniz swg oynayan ve son patchleri yuklenmi$ bir arkada$inizdan dosyalari alabilirmi$siniz.. bu arada,swg techsupport olayi super.bi probleminiz oldugu zaman kesin ba$vurun derim. SWG Help[hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Arkadaşlar oyunu yeni aldım ve ilk patch i çekiyorum ve tahmini bitiş zamanı 12 saat sonrayı gösteriyo bu normal mi?[signature][hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 avrupa versiyonu olmasina ragmen 128 kablo ile bende yaklasik 8 saat surdu. normal. bazi bolgelerin download problemi var cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Benimkide Avrupa version u Yaklaşık 300-400 mb patch çekiyoruz o zaman?[signature][hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bazilari 2-2.5 saatte patchi bitirebiliyor. arkadas 2 saatte cekti 256 kablo ile ornegin. oturdugunuz semte ve ttnet teki amcalarin sizin kablo sirketine ayirdigi cikis miktari ve kalitesine bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benim durumum daha da berbat, makineyi formatlamak zorunda kaldım ve şimdi tüm patchleri sıfırdan yüklemesi gerekecek, ultima online'ı sadece 2 satlik bir dialup yükleme ile halletim ama swg'de durum vahim ne zaman denesem 12 saatten aşağıya vermiyor tahmini süreyi, sanırım hanımla bir ufak kavga sonrası dial up ile 13 saatlik bir maceraya girişeceğim. TT'nin bu vesile ile de kınıyorum.[signature][hline]Kumadam of Moonglow Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 patchlerin buyuklugu,yanilmiyorsam,100-200mb. civari bi$eyler..yalniz yurtdi$i ciki$larini ve bizim gibi download etmeye cali$an binlerce insani du$ununce bu kadar uzun surmesi normal bence.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------------ Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 son 3 saatim patch yüklemede sonra swg dünyasına adım atıyorum :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Herkese iyi akşamlar, 13 Ocaktan bu yana durumum da hiç bir değişme olmadı, makineyi resetledim, defalarca kurmaya çalıştım oyunu ama her defasında yükleme süresi artarak en son 34 saatlere geldi ve bu da yetmezmiş gibi bir de yüklemenin 4ncü yada 5nci saatlerinde daha patch 0'ı bitirmeden kesilip download hatası vermeye başladı. bu durum da soracağım şey ise; 1) Tüm patchleri çekmiş birisinden bu patchleri (sanırım min. 100MB olan) alabilirmiyim 2) Sadece bu patchler yeter mi? yoksa download esnasında başka yerlere de yükleme yapıyor mu? 3) bu yöntem çalışacak gibi ise, nereye yükleyeceğim. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler[signature][hline]Kumadam of Moonglow Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 nerde oturdugunu yazarsan suan elimde 3 adet full patched swg cdsi var. Internet cafeye yukledikten sonra direk benim bilgisayarimda ki swg dizinini cdye yazip aynen oraya kopyaladim ve hic bir patch ihtiyaci kalmadi. Istanbulda oturuyorsan herhangi birgün elden verebilirim sana cdleri[signature][hline]Ogoed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 İlgi için teşekkürler, Özelden iş yeri adresini göndereceğim, yurtiçi kargo ile ödemeli gönderirsen sevinirim. Çok teşekkürler Özele giremedim, sanırım iş yerinde ki firewall kayıtlı kullunacı kısmını engelliyor. İş yeri adresim: Göktuğ Tetik İnsan Kaynakları Departmanı BOSCH San.Tic.A.Ş Organize Sanayi Bölgesi Yeşil Cd. No:27 Bursa 90 (224) 219 23 66 [Bu mesaj Kumadam tarafından 27 January 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar