Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch problemi

spirit

Öne çıkan mesajlar

Adsl aldim gecenlerde,aldigim gun yurtdi$i baglantisi patladi.
Hayir bende bi sorun var orasi kesin..Peki ba$ka bulabilecegim bi yer var midir bu patchleri?
Allahim,swg help center'a bile mesaj attim :)[hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla yok direk patch download edebilceğin biyer.

Aslında bi ara öyle bi adrese rastladım gibi hatırlıyorum ama... official forumlara bi gözat derim.[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

sony'nin yardim hattindan edindigim bilgiye gore,patchleri download edebilecegimiz ayri bir site mevcut degil.
yalniz swg oynayan ve son patchleri yuklenmi$ bir arkada$inizdan dosyalari alabilirmi$siniz..

bu arada,swg techsupport olayi super.bi probleminiz oldugu zaman kesin ba$vurun derim.
SWG Help[hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

benim durumum daha da berbat,
makineyi formatlamak zorunda kaldım ve şimdi tüm patchleri sıfırdan yüklemesi gerekecek, ultima online'ı sadece 2 satlik bir dialup yükleme ile halletim ama swg'de durum vahim ne zaman denesem 12 saatten aşağıya vermiyor tahmini süreyi, sanırım hanımla bir ufak kavga sonrası dial up ile 13 saatlik bir maceraya girişeceğim.
TT'nin bu vesile ile de kınıyorum.[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Liche
Sosyal ağlarda paylaş

patchlerin buyuklugu,yanilmiyorsam,100-200mb. civari bi$eyler..yalniz yurtdi$i ciki$larini ve bizim gibi download etmeye cali$an binlerce insani du$ununce bu kadar uzun surmesi normal bence.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
------------------------
Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse]

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Herkese iyi akşamlar,
13 Ocaktan bu yana durumum da hiç bir değişme olmadı, makineyi resetledim, defalarca kurmaya çalıştım oyunu ama her defasında yükleme süresi artarak en son 34 saatlere geldi ve bu da yetmezmiş gibi bir de yüklemenin 4ncü yada 5nci saatlerinde daha patch 0'ı bitirmeden kesilip download hatası vermeye başladı.
bu durum da soracağım şey ise;
1) Tüm patchleri çekmiş birisinden bu patchleri (sanırım min. 100MB olan) alabilirmiyim
2) Sadece bu patchler yeter mi? yoksa download esnasında başka yerlere de yükleme yapıyor mu?
3) bu yöntem çalışacak gibi ise, nereye yükleyeceğim.
İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Liche
Sosyal ağlarda paylaş

nerde oturdugunu yazarsan suan elimde 3 adet full patched swg cdsi var. Internet cafeye yukledikten sonra direk benim bilgisayarimda ki swg dizinini cdye yazip aynen oraya kopyaladim ve hic bir patch ihtiyaci kalmadi.

Istanbulda oturuyorsan herhangi birgün elden verebilirim sana cdleri[signature][hline]Ogoed
Sosyal ağlarda paylaş

İlgi için teşekkürler,
Özelden iş yeri adresini göndereceğim, yurtiçi kargo ile ödemeli gönderirsen sevinirim.
Çok teşekkürler

Özele giremedim, sanırım iş yerinde ki firewall kayıtlı kullunacı kısmını engelliyor.

İş yeri adresim:
Göktuğ Tetik
İnsan Kaynakları Departmanı
BOSCH San.Tic.A.Ş
Organize Sanayi Bölgesi
Yeşil Cd. No:27
Bursa
90 (224) 219 23 66

[Bu mesaj Kumadam tarafından 27 January 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...