Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X'e mektup


Dreamer.

Öne çıkan mesajlar

Merhaba yeni olduğumu hem balondan hemde nickimden anlicaksınız... Sevdiğime ulaşamadığm için mektup yazdım yorumlarınızı bekliyorum..

Hazarcım… Hazarım seninde her zaman dedğin gibi ben sana sende bana sanırım yanlış zamanda geldin… Olanlar oldu ne desem hiçbirsey değişmicek… Senin için ne yaptıysam, ne uğraşlar verdiysem olmadı… Hiç bi zaman sana tam olarak ulaşamadım. Sanki her zaman aramızda bi perde var ve sen asla kendini bana açamdın.. Her zaman gizemli kaldın… Sen benim için karanlıktan cıkıp geldin… Ben seni yeni bi başlangıç olarak düşündüm her zaman… Bıraktım herşeyi senin için… tAbi sen bunu bilemezsin bilmesende olur… ne diceğimi ne yapıcağımı hala bilmiyorum.. tamam mı ?? devam mı? Cok yoruldm tahmin edemiceğn kadar yoruldum… Sense orda ssadece herşeyi zamana bırakıp kendi hayatına devam ediyosun sanki tek bu ilişkiyi düşünen benmişim gibi… Ben herşeyi yaptım senin için kendim için.. Bırak hattı at.. önemli değil.. güllerimi at camından dışarı nasıl hissedersen… Ben seni sevdim hemde çok sevdim… Söylesem faydası sussam gönlüm zarı değil.. Sen ne istiyosan onu sende bilmiyosun ki… Ben her zaman buna inandım seversen herşeyi yaparsInn.. Ben her zaman bunu yaptım yapıcamda.. istemediğin şeyler oldu haklısın ne desen geçmişi karıştırmamalıydım.. ama bana güven sağlamadın…neyse salla geçti gitti… umarım şuan cok mutlusundur…benim adımada ol.. annen ne demişti…severse bekler… dogru bekler hemde sonsuza kadar öyle bi umudu vardır ki asla pes etmez asla bırakmaz asla yorulmaz asla sevgisinden azalma olmaz hatta gün geçtikce sevgisi öyle artarki onun için herşeyi yapar… değil mi aşk bu sevgi bu … hani sana bi kısa yazı yazmıştım senin adına masmavi göslerine ilk bakışımda.. diye bi tane daha yazdım
“Yağmurun gözlerinin ta içine, ta dibine bakmışım. Saçlarımdan parmaklarını geçirmiş acıtarak; yanaklarımı, göz kapaklarımı öpmüş ve öyle sıkı sarılmış ki bana; soluk yüzüm birden renklenivermiş, gözlerimin kahverengisini bana göstermiş. Sımsıkı tutmuş hiç bırakmayacakmış gibi; ama öyle bir sıkmış ki portakalların limonların suyu sıkıldığı gibi benimki de sıkılmış. Sırılsıklam olmuşum. O sevdikçe kendini bırakır, yerlere düşermiş. Benimse ayaklarım yere deymez olur, havalara uçarmışım.
Hiç buluşamazmışız bu yüzden.”… Bundan sonra ne dyesim var bilimoyomusun.. nasip değilmiş ahmet zorlada olmuyo ki.. diğer taraftan bırak zaman bırak arama sorma özlesin seni o zaman gelir koşa koşa yüzünde bi hüzün.. seni görmek için atan bi kalp sanki yerinden cıkıcakmışcasına attıyor hemde… Görünce yanaklarında beliren gamzelerin ..hani gulunce kulaklarına varıyo ya dudaklrın=).. sarılıyosun bana “özledim.. özledim seni” diyosun… sanki yarın gidicem ve asla bi daha gelmicekmişim gibi kollarında sıkıyosun beni… gitmemem için… ama tabi bunlar benim hayallerım… seninkiler gibi bi zamanlar benden hoşlanırken sende yapmşsındır eminm… Bugün sabahtan beri gözleimi telefondan ayrılmadım msj atarsın diye napıyosun… iyimisin… ama nafile… her zaman yakınımda olsanda sanki asla ulaşamiyacağım kadar uzaktasın.. bu da sana son.. yazdığım… siliyorum senin resimlerini numaranı.. nede olsa biliyorum herşey aklımda.. kalbime kazıdım unutmam zor olur biraz..
Ne Yalan Söyleyeyim
Seni seviyorum
Atamıyorum aklımdan
Unutamıyorum ismini
Haksızım belki biliyorum
Üzmemeliyim seni
Ama yansıtamıyorum sana
Neler hissettiğimi

Duvarlada sesin var
Kokun sinmiş havaya
Anılarının peşindeyim
Kimse dur diyemiyor bana
Aydınlıktan korkar oldum
Görmemek için gerçeği
Gerçek ise;
Sensizlik sanırım..



Hazarım ah hazarım… belki benim kadar yogun yaşamıyosundur… ama bana karşı birseyler hissediyosan…
Not: imla hatalarını özelikle yaptım.. Hissetiklerimi öyle vurguladım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi arkadaşım mektubunu biraz irdeleyelim

1: mektup çok uzun
2: mektubunda anlatmak istenen çok fazla mevzu var ve hiç birine yeterince adapte olamamışın
3: mektubunda çok fazla yaşanmışlık var yani bu mektubun amacı neki ne anlatıyorsun tarzında
4: mektubunda yeterince akıcılık yok yani kelimelerin bayıyor
hernekadar asortiye dikkat etsende kullandığın kelimeler ısrarcı
5: mektubta cumle veya kelimenin ihtiyacı dışında karakter kullanımı
okuyucuya hoş görünmez örnek olarak :) :D gibi
6: mektupta inandırıcılık için gizemli kasvetli anlatımlardan uzak durup
gerçeğe uygun bunaltmadan bi anlatım sergilemek lazım

ayırıca mektup okumak çok güzeldir iletişimde ayrı bi yeri vardır
yanlış anlama kötülemek amacında eleştirmedim sadece yardımcı olmak istedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...