loop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yaklaşık bir aydır hem işyerimde hem evde wow oynuyorum.. Fakat son bir kaç gündür işyerimde sorun yaşıyorum.. oyuna geç giriyor ve aşırı derecede lag oluyor... Fakat internetle ilgili bir sorun değil, 4 mb lik bağlantı var diğer hiç bir konuda sıkıntı yok... Yaklaşık 400 kb/sn ile download yapabiliyorum, açtığım sayfa anında açılıyor, ama wow oynamak istediğimde sanki bağlantım, 56k dial up tan bile daha yavaş gibi davranıyor.. İş yerinde bir server yok.. Modem ve switch cihazı var.. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba ? Neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aynı sorun bendede var wow forumlarında bas bas bagırıyorum fakat bi blue post bile atan olmadı bilmiyorum ciddi ciddi bırakmayı dusunuyorum, 1 aydır raidlere doğru düzgün giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar