Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 biliyorum yeri değil ama su an final sınavındaym sonra kaldırın ıstersenız , hızlı cvp alabılmek ıcın buraya acrıom http://books.google.com/books?id=iFmg5rlmOSkC&pg=PA162&lpg=PA162&dq=solution+of+%22t3+2+1%22+introduction+to+matlab&source=web&ots=tjp_9CbObC&sig=FdEPe2iCGTUtI0L6DYS5wuRlMCU daki kitabın T3.2-1 sorusu su an finalde onumde cvbı Matlab olarak yapabiln buraya yazarsa 18 puanımı kurtarır.10 dk falan var refresh cekerım.Beklioyrm cok sagolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 abuu yazık. kimse sallamamış çocuu sınavını :( ben görsem yardım etmeye çalışırdım erkenden. hoş matematik hiç anlamam ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hala yardım edebilrsnz son dk lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 for loop kursan, sonucu 0.1 e esit cıkanları alsan cıkanları alsan olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 az cok programa dili biliyosundur heralde, matlab verdiklerinde java fln da almis olmalisin, bizde öleydi en azindan, kabaca ayni mantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sanırım o yukarda verdiği fzero, fmin le falan çözücektin o soruları ama, bisection methodlada çözülebilir 0-10 arası 3 tane intervalı verirsen alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar