SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 DS'e pekde sempatim yoktu çünkü aksiyon denilebilecek bir oyununu görmemiştim. Ama Gundam 00, -DS'in zaten sınırlı grafiklerine rağmen- nihayet alınabilir kalitede bir DS oyunu gibi görünüyor. http://www.gametrailers.com/player/29821.html?r=1&type=wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 şaka yaptığını varsayıyorum : ds'e şu ana kadar çıkmış 2500 tane oyun var 1800'ü download edilip 5 dakika içinde oynanabilecek durumda... yani sayamıcam ds'deki oyunları sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yukarıdaki mesaja iyi bakarsan 3D aksiyon türü diye alınabilir oyun kıtlığı var diyorum. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 3D yazıyor mu yukarda kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 "DS'nin aksiyon denilebilecek oyununu görmedim" demişim. aksiyondan kastın Mario falan mı? kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sidik yarıştırmaya devam edin. Kolay Gelsin ("Ayar verişenlere" ayar vermek de ne zevkliymiş yaws.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 aksiyon diye bir oyun türü olsa oynarsın ama olmadı aksiyon filmi izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar